mandag 4. september 2017

Mediahylle

Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Vi har et stort utvalg av praktiske TV-bord som gjør det enkelt å skape et stilrent uttrykk uten synlige ledninger. Enten du trenger et TV-møbel til stua, til ungdomsrommet eller kjellerstua så har vi TV-benken for deg. Se hele utvalget av TV-bord på IKEA. Halifax mediahylle fra Novasolo Furniture.


Et flott og stilig møbel enten til stue eller soverom.

Her har du plass til både bøker, cd og dv pyntegjenstander og annet. Leveringstid 2-uker. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Og reis på tvers av landegrenser, når vi møter kreative sjeler. Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept.


Ledningsuttaket på baksiden gjør det lett å samle alle ledninger. Hyllen står stabilt rett på gulvet, men kan også monteres opp på vegg. Elegant mediehylle som monteres på vegg.


Kabler trekkes enkelt gjennom baksiden av hyllen, slik at du slipper et å ha et virrvarr med kabler synlig.

Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at. Forside Tapet, farge og maling Bestandig maling til mediahylle ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Veggmonterbar mediahylle laget etter kundens mål.


Stålramme med nedfelte hyller i bjørk. Leter du etter skap og hyller til hjemmet ditt? Vi leverer ferdig montert. En media hylle vil hjelpe deg lagre dine CDer og DVDer uten trengsel på plass i rommet. På denne måten vil du være i stand til å ha orden på tingene dine.


Bok- og mediahylle i hvit-oljet eik. Dekketøyskap i samme utførelse. Klassisk stilig bokhylle. Harmonerende listverk. Prisen er å forstå pr stk eks mva, som kommer i tillegg med , om ikke annet er oppgitt i annonseteksten.


Mikael TV-benk med skuffer har et klassisk design og en moderne utførelse, med åpne hyller og en lysegrå topplate i betongmønster av laminat. En snygg och funktionell tv-bänk som smälter in i rummet och har generöst med utrymme för TV:n och dess tillbehör. Det här är en vacker tv-bänk med flera bra.


Sittebenk og mediahylle er en og samme lange benk som går helt fra enden av kjøkkenbenken og helt fram til vinduet.

Laget av benkeplate, liggende på oppadstående plater i samme materiale. Puter i det grønne sofastoffet definerer det som er sitteplasser bak spisebordet. Bordet er også av benkeplater, skjøtt på for å få god bredde.


Sammenlign tilbud på Oppbevaringsmøbler 1i kategorien Oppbevaringsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted. Kjøp Tv benk 1på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg