onsdag 27. september 2017

Kjøkken valnøtt

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Du kan tilpasse avstand etter behov, siden hylleplatene kan flyttes. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig.

Heltre benkeplater er et naturprodukt som vil variere i struktur og farge, også innenfor de samme tresortene, se utvalget her! Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Bærekraftig kjøkken i bambus Grønne kjøkken er helt i tiden og bambus er materialet som oppfyller nettopp det!


Ikke bare er det fint å se på, men det vokser i tillegg mye fortere enn trær. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


I mer enn år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og framtidige designklassikere. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett. Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg. Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper.


Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner. Les mere om Breeam her. Føle den altoppslukende gleden ved å stille høye krav til livet - og å innfri dem.


Mange av kjøkkenene uno form lagde i slutten av 60- og starten av 70-årene står fremdeles. De gir fremdeles sine eiere daglig tilfredsstillelse. Det er moderne glatte kjøkken fronter, tidløse og klassiske klokker og rustikke modeller med perler. Våre glatte, solide, solide og fasetterte modeller er gode for de som ønsker et moderne, rent og brukervennlig kjøkkenmiljø. Våre populære skyvedører Sober, Ram and Robust passer i alle typer kjøkken og hus.


Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.


Valnøtt benkeplate som er solid og slitesterk og kant brukes til mer enn kun kjøkkenet. Klikk for å se hele vårt utvalg av benkeplater. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. De vanligste formene på kjøkken er U-form, L-form, kjøkken med kjøkkenøy, G-form (med utskutt barløsning), parallellkjøkken og rett kjøkken. Spør din kjøkkenleverandør om hvilken variant som passer best til ditt kjøkken.


Man trenger kanskje ikke overskap på alle veggene, noen skap kan med fordel erstattes av åpne hyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg