tirsdag 26. september 2017

Speil entre

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Beste Priser På Speil. Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré.


Hva med et skoskap, en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere? Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser.

Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Med det rette interiøret kan ekstrarommet forvandles til et kreativt hjemmekontor, eller entreen til et innbydende utstillingsvindu for dine favorittgjenstander og minner. Vårt utvalg av flotte entrémøbler, kontormøbler, speil , kontorartikler og oppbevaringsmøbler er designet for å skape små, kreative rom i hjemmet. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.


Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.


I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Speil og andre blanke overflater får badet til å virke større og lysere. Har du et lite ba kan et større speil , eller eventuelt flere speil , gjøre en markant forskjell. Du kan også utnytte veggplassen med et speilskap og få praktisk oppbevaringsplass – et opplagt supplement til våre baderomsmøbler.


I noen boliger finnes det ikke en entré å snakke om i det hele tatt.

Det første du møter er en hvit vegg eller en dør. Her har beboerne valgt å plassere et speil på veggen som møter dem når de kommer inn i leiligheten. Man kan bli desorientert og forvirret første gang, men dette skal være en tilvenningssak. Entreen er det første du ser når du kommer hjem og det er her du ønsker gjestene velkommen. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå!


Adnet speil fra Gubi er i tykk lær og er super lekker å se til. Det runde speilet fås i to størrelser, men også i rektangulær form. De fargede speilene egner seg veldig godt som dekorasjonspeil i stuen, gangen, soverommet o. Derfor er et speil et must have i entréen. Har du en liten entré er speilet ekstra viktig fordi det får rommet og velkomsten til å virke større.


Sko kan også raskt bli en forhindring uten rett entré-oppbevaring, men du kan med fordel velge en utradisjonell løsning med en modulreol som kan tilpasses din stil og dine behov. Du kan få mer lys inn i et rom ved hjelp av speil , og store varianter er det ultimate hjelpemiddelet hvis du vil få et rom til å virke større. Du kan bruke speil i stedet for bilder på veggen, som en funksjonell skillevegg eller som en morsom ekstraeffekt.


Budsjett Lure og lønnsomme løsninger til entreen. Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Bruk alltid minst et speil i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg