torsdag 28. september 2017

Ny kjøkkeninnredning

Søk etter ny kjøkkeninnredning på den nye KensaQ. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Ny kjøkkeninnredning – eller nytt liv til den gamle?


Da bør du undersøke om det er mulig å fornye den gamle innredningen i stedet. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte.

Vi hjelper deg hele veien. For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på. Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer.


Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Raskt, enkelt og billig. Hos oss kan du plukke det du trenger, for så å sette det sammen slik du ønsker.


Det være seg skuffesett, sokkel eller annet tilbehør til kjøkkenet. Bygg ditt eget kjøkken Et kjøkken bør være praktisk og organisert.

Hylleskap er den rimeligste løsningen til det nye kjøkkenet ditt. Når prisen på det nye kjøkkenet skal holdes nede, er en av mulighetene å velge kjøkkenskap med hyller. Det er opptil å spare hvis du velger et standard underskap med en skapdør og en hylle sammenlignet med et tilsvarende underskap med to LUX-skuffer. Se hvordan hun maler kjøkkeninnredning for å få et vakkert resultat.


Gi ditt kjøkken et nytt liv og få samme look som hjemme hos Anna Kubel. Alt du behøver er litt maling og et par pensler, samt Annas gjør-det-selv guide. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt. Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken, så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Ta deg derfor god tid til å finne inspirasjon, og når du er klar, vil vi anbefale deg å bestille et uforpliktende møte med en av kjøkkenekspertene våre. På den måten unngår du ventetid i butikken, og vi har de beste forutsetningene for å hjelpe deg i mål med kjøkkendrømmen. Det er ikke hver dag du kjøper nytt kjøkken, og hos HTH vet vi godt at prisen er viktig når du skal finne din kjøkkenkjærlighet. Derfor har vi samlet en rekke gode råd og priseksempler i vår prisveiledning: Hva koster et nytt kjøkken. Fra drømmer og visjoner til et komplett nytt kjøkken eller nye kjøkkenfronter.


Og lurer du på noe, er det bare å spørre våre kjøkkenspesialister. Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken.


Leter du etter nye kjøkkenfronter?

Drømmekjøkkenet har 2ulike kjøkkenfronter som finnes i en rekke tresorter, finér og vakre farger. Gi nytt liv til andres kjøkken. Solbakken mener dagens kjøkkeninnredning holder lavere kvalitet enn de gamle dørene som ble laget av heltre.


Derfor kan det lønne seg å ta en tur inn på finn. Er du heldig får du tak i innredning i heltre av furu. Mulighetene er mange, men valget er ditt.


I vår verden er kjøkkeninnredning slikt som benkeplater, vask, kran, håndtak og skapbelysning. I kjøkkenbutikkene våre kan du få hjelp og råd av erfarne kjøkkenarkitekter med å velge rett kjøkkeninnredning til kjøkkenet ditt. En gammel kjøkkeninnredning kan bli som ny etter en omgang maling.


Og med riktig maling og verktøy kan en enkel jobb gi et prikkfritt resultat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg