fredag 1. september 2017

Muuto hyllesystem

Stort utvalg av hyllesystem hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Stacked er et modulsystem med hyller i forskjellige størrelser og materialer.


Du kan skape din helt unike kombinasjon, eller du kan velge ett ferdig oppsett. Systemene passer godt å bruke i alle rom og til alle stiler. Resultatet kan være en tilfeldig stabel med moduler eller en stram bokhylle – eller en blanding!


Muuto hyllesystem

Bruk hyllene og skap en romdeler eller kanskje et nattbord. Passer også perfekt som oppbevaring i en entré eller som som TV benk. Her velger du de farger og størrelser som passer ditt behov, så kombinerer du dem slik at du får din drømmehylle!


Du kan designe din egen hylle ved å settes sammen de ulike modulene på en unik måte. Modulene holdes sammen ved hjelp av metallclips. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering!


Mini Stacked er både praktisk og spennende med sin. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Dots, Restore basket, Outline, Control lamp m. Hyllesystemer har en tendens til å imøtekomme ett, men ikke flere behov.


Stacked er moduler, der man selv bygger opp og ombygger sitt hyllesystem etter egne spesifikke behov og ønsker. Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å uttrykke sin individuelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander. Alt fra store hyllesystemer til enkle småhyller. Hyllene kan også henges på veggen.


Muuto hyllesystem

Pythagoras hylleplate, hvit, fra Maze. Ved å kombinere hylleplatene med tilhørende hylleknekter, kan du skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Norges førende designbutikk. Du kan tilpasse hyllen etter dine behov, stable dem tilfeldig eller symmetrisk, henges opp eller settes på en modul med ben. Utstillingsmodeller selges som de står, uten bytterett. Dette er en utstillingsmodell. Perfekt veggmontert hylle som fungerer like godt på stuen, kjøkkenet, et soverom, i entréen eller på et barnerom.


Muuto hyllesystem

Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Så derfor tar jeg meg den frihet og ramser opp tre (og håper jeg likevel får to lodd).


Elampen (som jeg allerede har tre av), Stacked hyllesystem og Dots er mine favoritter! Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg