fredag 8. september 2017

Rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Les mer år med gode tilbud.

Skandinaviske røtter. Rullegardin ALSTEN 180x1duo hvit. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin !

Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner.


Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser.


Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene. IKEA - FYRTUR, Lystett rullegardin , trådløs, batteridrevet grå, Du kan kontrollere persiennene trådløst for å tilpasse lyset eller skjerme mot innsyn, alt etter hvilken aktivitet som foregår i rommet.


Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Batterilader er inkludert. Stort utvalg av interiør design. Du kan sette inn en rullegardin liste med gyldige oppføringer (også kalt en rullegardin meny eller rullegardin boks) i Excel for å gjøre det enklere å legge inn. Når du kjøper dit rullegardin på GardinShoppen.


Mørkleggende rullegardin.

Gjør soverommet mørkt og behagelig å sove i ved å henge opp tykke, mørke gardiner. Våre mørkleggene rullegardiner gir en behagelig stemning ved å stenge lyset ute uten at gardinen dermed føles tung eller mørk. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid. Velg først type rullegardin.


I neste steg velges tekstilegenskap. Saga lystett rullegardin. Lystett og varmereflekterende rullegardin i polyester med stål kjedetrekk. Kan kuttes i bredden og tilpasses ditt vindu.


Kan monteres på innsiden og utsiden av vinduskarmen eller i tak. Inkludert veggfester, skruer og snorfeste. Oppgitt breddemål er inkludert veggfester. Tekstilbredde er 95cm. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt.


Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. Hvorfor skal jeg velge en rullegardin ? En rullegardin er en funksjonell og stilfull gardin til alle vindusstørrelser og er designet for å ta minst mulig plass, så dagslyset kan utnyttes optimalt. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500.


Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer. Helt opp til meter i høyde og bredde.


Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg