mandag 7. mai 2018

Antikke rammer

Fraktfritt over 3kr. Hos oss finner du blant annet flere vakre rammer med kjærlige tekster. Disse rammene passer ekstra bra som gave til noen du virkelig bryr deg om. Skjem bort mamma, partneren eller bestevennen din med en vakker antikk ramme med en meningsfull tekst som beskriver hva du føler for ham eller henne. Her får du kjøpt og solgt antikke gjenstander i alle varianter.


Enten du ser etter antikke glass, antikke møbler, antikke bestikk i sølv eller antikke smykker fra Norge og resten av verden, så er dette plassen for kjøp og salg!

Få en interessant og spennende opplevelse ved å by på en eller flere av våre auksjoner. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Gamle og retro rammer.


Kanskje det er noen rammer her som du trenger? Kom gjerne med forslag på pris. Porto kommer i tillegg. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Ramme som er solgt blir slettet. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.

Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Nyligt afsluttet restaurering Nyrocco billedramme modtaget til restaurering, se processen i foto og tekst. Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg. Alle våre rammer med målene 70x1har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere og henge opp. Ofte kraftige speil som krever litt plass rundt seg.


Speil som i mange tilfeller har utskjæringer og mønstre, flotte detaljer. Antikke møbler, Torget. Gå til søk Gå til resultat. Div speil med antikke rammer fra FINN.


Tilbake Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Vakkert, gammelt bilde med en flott ramme. Litt forsterkning med tape på baksiden, kan være fornuftig.


Det er ingen skader, og bildet fremstår som flott! Det opprinnelige maleriet ble fjernet, og rammen ble spraymalt hvit. Selve speilet er kjøpt på IKEA, men du kan også få tak i speil for en slikk og ingenting på loppemarkedene. Speilet klarer du ikke å skjære til selv, det bør tilpasses og monteres hos en rammemaker. Billedrammer - PhoEco ramme i mange slags En ramme i mat, blank eller træ?


Herunder kan du vælge størrelse eller farve på din billedramme. Vil du se flere detaljer om billedrammerne, så klik på den enkelte billedramme eller læs mere her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg