fredag 4. mai 2018

Oppussing inspirasjon

Interiørtrender, inspirasjon , tips og gode råd for alle som skal pusse opp innendørs. Innendørs oppussing og inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli.

Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. Trenger du inspirasjon når du skal pusse opp hjemme? På denne siden kan du få noen flotte ideer til hvordan du kan skape drømmebadet og drømmekjøkkenet. Oppussing stue: Her er årets fargetrender.


Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer. En hyllest til farger. Hallen er det første besøkende ser.


Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger.

Tenk deg et moderne hus med takterrasse og trehus i en solfylt furuskogskog. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange.


Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Nytt fargekart inspirert fra naturen.


Hva gjør fargene med rommet? Jeg har samlet litt soveroms inspirasjon. Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av. For de fleste av oss er det dempede rolige nyanser, som ikke forstyrrer nattesøvnen.


Programmet ledes av Rune Haraldsen, en av Norges mest kjente influensere innen oppussing og interiør. Smart innredning av liten leilighet Drømmen om større plass får mange til å flytte ut av små byleiligheter. Med de rette grepene kan en familie bo godt i en mindre byleilighet.


Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av stue her. Et soverom som sitter fast på toppen er et flott område å forvandle seg til et soverom. Etter: Oppdatert Oppe oppussing.

Det som hadde vært et oppe sitteområde ble et hovedsoverom, med et lagt skap for oppbevaring. Taket fikk karakter med takplanker og oppdaterte. Jeg heter Ann Merete Slåttland og dette er bloggen min Kreativ-i-tet.


På bloggen kan du lese om interiør, gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg liker å skrive om. Jeg jobber som frilansjournalist med faste oppdrag for bl. BoligDrøm, samt at jeg skriver boligreportasjer for flere norske boligmagasiner. Halvor Bakke pusser opp fjellhytter i den serien Eventyrlig oppussing på TVNorge. Fine hyttefarger Egghvit er førstevalget for mange, en gulaktig hvittone som fungerer utmerket til andre farger med gule undernyanser.


Vanligvis er oppussing av bad noe av det dyreste man gjør, men det trenger ikke være sånn! Det er budskapet vi ønsker å dele: Man trenger ikke all verden av penger for å gjøre endringer, sier Irlin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg