mandag 28. mai 2018

Terassemarkise

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn Pris Terrassemarkise. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi anbefaler Palladio - ut i fra det designmessige og det at duken rulles inn i en kassett når markisen ikke er i bruk. Dette gir lengst varighet mtp.

Deretter følger du bare produktkonfiguratoren. Kan monteres på vegg eller innertak med de medfølgende konsollene og felles enkelt ut og inn med sveiven på venstre side. Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! En terrassemarkise kan være tung, så det er det viktig å sjekke underlaget før montering.


Har du trevegg bør du forsikre deg om at treverket ikke er råttent eller morkent, og at det er i stand til å holde oppe en markise. Det absolutt sikreste er å montere markisen i stenderne, da skal det holde uansett. Maks avstand fra ende av terrassemarkise til første veggbrakett er 60cm (se nedre bilde til høyre). Vi bruker varmforsinkede franske treskruer med diameter Ø10mm eller Øved montering mot treverk.


En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller.

Byggmakker har et bredt utvalg av markiser. Handle på nett - hent i butikk. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Terrassemarkiser, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Trenger du ny terrassemarkise ? Se vårt utvalg og bestill i dag! Den gir ly for regn, skygger for solen og øker brukstiden av terrassen.


Se priser og bestill. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden. Markisen kan leveres med nedsenkbar frontduk. Tak til din markise er absolutt å anbefale. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner.


Med tak beskytter du. Nova terrassemarkise kan også leveres med Marcesa-løsning med dukbalk som gir ekstra ståhøyde. Denne løsningen gir bedre høyde under markisen og er spesielt godt egnet ved terrassedører som slår utover.


Midtbalken er med på å gjøre duken strammere og markisen mer stabil. Vi har over 1ulike duker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg