tirsdag 15. mai 2018

Markiser i bergen

Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser. Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Norges største utvalg av markiser til gode priser. Bestill en gratis befaring idag! Markiser i høy kvalitet!


Over år med fornøyde kunder.

Finn markiser i bergen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvorfor velge oss Gratis befaring. Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering. Vi er Bergens eldste produsent og leverandør av solskjerming.


Stort utvalg av markiser med skreddersydde kvalitetsmarkiser tilpasset norske forhol testet og godkjent for vindklasse 3. Vi har en stor og fin butikk i Bergen der du kan se omtrent alle produktene vi tilbyr. Velkommen innom for en hyggelig prat.

Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Vi har mer enn års erfaring innen markiser og annen solavskjerming. Vi skreddersyr både innvendig og utvendig solskjerming etter ønsket mål, materiale og farge til en fornuftig pris! Vi holder til på Amfisenteret på Os, minutters kjøring fra Bergen. Ta kontakt for måltaking og pristilbud.


Med over års bransjeerfaring tilbyr vi gode og praktiske løsninger for både privat og. Behov for sol- eller vindskjerming? Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Vi produserer våre markiser på egen fabrikk i Molde. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder.


Kontakt oss for tilbud og gratis måltaking. Din leverandør av solskjerming. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og service innen solskjerming i Hordaland fylke. Vi ser frem til en hyggelig samtale med deg. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk.


All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti.

Overalt i Norge ser du hus med markiser over både terrasse, balkong og vinduer. Det er ikke uten grunn at terrassemarkiser har blitt så populære!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg