mandag 14. mai 2018

Gulvmaling tørketid

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Tørketiden for gulvmalingen eller gulvlakken er avgjørende for hvor holdbart resultatet blir. Stikkordet er herdetid. Malingen er luktsvak og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Produktet leveres som Matt, Halvblank og Blank.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig? Slik maler du med epoxy.


Elastisk, akrylbasert betongmaling. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk. Vi har produktet som passer ditt. Bruksområde: Innendørs på tre- og betonggulv i tørre rom.


Vannbasert gulvmaling er like bra som oljebasert. Slitestyrke , fargeholdbarhet er topp. Tørker raskere og har mindre lukt. Negativt kan tørketid være, dvs litt dårligere flyt. Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken!


Dermed holder et 5L-spann til ca. Husk å bestille tynner, ca. Betongsealer Se produkt. Natural Wood Gulvolje Gir en pen matt overflate med varm glød Se.


Jeg plukket opp et spann Trestjerner gulv- og trappemaling fra min lokale Coop etter at jeg fikk beskjed på min lokale Flügger at de ikke kunne blande mørke farger for gulvmaling. Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg