torsdag 10. mai 2018

Kid tepper

Hos Kid finner du tepper og gulvtepper til alle rom. Handle trygt og kjøp i vår nettbutikk! Opplev luksus og få hotellfølelsen på soverommet. Kjøp trygt i nettbutikken!


Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.

Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Vi tilbyr kvalitetsmerker som Marmar Copenhagen, Wheat, Mini a ture, Liewood og mange fler til barn i alderen 0-år. Vi har gulvtepper i alle størrelser og med alle typer designs, farger og mønstre. Vi har stilfulle tepper , myke bomullstepper og gulvtepper med morsomme og barnevennlige mønstre og motiver, alt sammen fra gode merker som Sebra, Form Living, Minitude og Kids Concept, for bare å nevne noen ganske få.


Se mer og kjøp på Kid. Gulvtepper er både praktiske og vakre. Et stort teppe under spisegruppen din kan bidra til å hindre at gulvet får riper, samtidig.

Uansett om du ønsker et stort eller lite, rundt eller rektangulert teppe finner du nok noe hos oss. Stort utvalg i tepper ! Vi elsker tepper , både ute og inne! Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Teppet gjør raskt et kaldt gulv innbydende og koselig.


Kids Concept er et veletableret Svensk merke med egenproduserende produkter, målrettet alderen 3-år. Mottoet er barn skal være barn og ikke små voksene. Alle produkter er håndlaget - hvert produkt er unikt - ingen produkter er like. Du kan velge blant ensfargede tepper , tepper med mønster, tepper med frynser og uten frynser.


Vi har tepper med mønstre på begge sider, slik at du kan snu de for å forlenge levetiden, Du finner også kunstig skinnfell av myk og god kvalitet til å bruke i sofaen, sengen eller på gulvet. Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu. Et fint teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og koselig ut.


Blant våre tepper finner du alt fra tynne tepper i økologisk bomull til varme, strikkede varianter og tepper i den mykeste fleece. Våre små tepper kommer i ulike farger som grå, grønn, blå og i en rekke ulike mønstre. Størrelsene varierer noe, men de vanligste størrelsene er 65x1og 70x140.

Velg hva som passer deg best. Se hele utvalget og finn din favoritt nedenfor. He is the owner of the Carolina Panthers of the National Football League (NFL). Tepper is also the founder and president of Appaloosa Management, a global hedge fund based in Miami Beach, Florida. Myke tepper til hele hjemmet.


Hos Rusta kan du velge blant 2tepper i forskjellige størrelser og materialer. Vi har alt fra lettstelte basttepper og modeller i sisallook til myke og dekorative ryetepper, viskosetepper, saueskinn og feller i flere modeller. Vi har også gangtepper og flere deilige badematter. Tepper skaper både liv og varme i hjemmet ditt. Et rom med teppe vil føles mykere og mer harmonisk enn et rom uten.


Tepper er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape forskjellige soner hvis du har åpen planløsning. Tenk over farger og materialbruk når du velger teppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg