torsdag 24. mai 2018

Feielist hvit

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. MAXBO har feielist som gir en pen avslutning mellom dørterskel og gulv. Maxbo har alt av listverk.


Feielist hvit

Kjøp på nett eller i butikk. Velg butikk for å se lagerstatus. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Feielist for belistning langs gulv og terskler. Eller velg selv butikk fra listen. Fotlist Boen Eik hvit olje Boen fotlist laget av parkett i en lys eikefarge, med en hvitoljet overflate.


Feielist hvit

Fotlister som er tilpasset parketten utvider romfølelsen og skaper en helhet. Feilist med en avrundet kant i furu. Alle feilister leveres i faste lengder og har hovedsaklig som bruksområde belistning i døråpninger og langs gulv.


Om det ikke er nevnt LAKK i produktnavnet er de ubehandlet. Produsert i amerikansk eik. Dekklisten har en myk, fleksibel kant som følger veggen og skjuler eventuelle ujevnheter. Du kan matche fargen på dekkstripen med fargen på skapene dine.


Til slutt er selve taket forsynt med en dekorlist som har avrudnede hjørener og rosetter. En kabelkanal kan fungere som feielist. Foto: Clas Ohlson Vis mer. Disse har en kraftig dobbeltsidig tape på undersiden som fester kanallisten til gulvet. Har man en hvit fotlist kan resultatet bli helt ok, og uansett langt bedre enn løse ledninger langs veggene.


I bildespesialen finner du flere bilder av alternative listeløsninger. VYRK leverer malt eller beiset listverk, i dine unike farger. Spar tid og penger, få et bedre resultat.


Feielist hvit

Listverk , utforinger, panel, trespiler. Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også. Kravet til vedlikehold er et minimum, får at produktet skal og holde seg pent i årevis. Hvitmalt feielist i furu fra Barkevik listehøvleri. Listen gir en harmonisk overgang mellom vegg og gulv.


Barkevik Listehøvleri er en totalleverandør på det norske markedet av alle typer lister i heltre. Prisen er oppgitt per løpemeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg