torsdag 24. mai 2018

Male baderomsinnredning

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Fast pris - ingen overraskelser. Bruk andre materialer som tre eller gips som begge lett kan males til andre farger. Velg nøytrale fliser på gulv og i dusjen, og aller helst fliser i samme størrelse.


Alle malerfabrikantene skal ha en bruksanvisning som beskriver hvordan man bruker deres produkter for å oppnå et godt resultat.

Mal gjerne selv, men vær nøye og følg alle anvisninger, særlig der det er risiko for å få vannskader. Vær særlig oppmerksom på steder som for eksempel mellom gulv og vegger, og ved skjøter og hull i veggen. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. Vi har en baderomsinnredning med eikefronter som var lasert hvit for år siden. Lurer på hva jeg bør gjøre for å få et best mulig resultat?


En gammel høvelbenk har fått ny rolle som servantbenk på dette badet. Og et gammelt tinntrau som servant. Tenk utenfor boksen når du ser etter baderomsinnredning.


Kanskje er det en gammel kommode, et konsollbord eller en stol fra loppis som gjør akkurat ditt bad helt unikt.

Et av hennes tips er å male de gamle flisene. Skal du male de gamle flisene er det veldig viktig å gjøre et godt grunnarbeid først. De gamle flisene renses og pusses ned slik at alt av fett og såperester blir borte. Videre sier hun at man kan gjøre mye med den gamle baderomsinnredningen. Dette skal kun være en midlertidig løsning til jeg har råd å totalrenovere badet mitt.


Problemet er at jeg ikke har lyst på en helt hvit baderomsinnredning , og har vurdert å male den perlegrå. Se flere vakre baderom og les mer om nyheten LADY Aqua her. Silkematt, vakkert og vanntett. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom.


Gamle våtromsplater kan midlertidig males. For et godt resultat trenger grunningen god vedheft til underlaget. Forutsetningen for dette er en godt rengjort flate, vær derfor nøye med vask og skylling slik at alt gammelt grufs fjernes – såperester, kalk, fett og smuss må vekk.


Er flaten svært glatt kan den med fordel mattslipes. Laminert baderomsinnredning kan være glatt, og det kan være vanskelig å få maling til å sitte. På dette baderommet er det derfor brukt gulvmaling, da denne sitter godt. Husk å få bort alt slipestøv før du går i gang med å male. Vi har alle ulike behov når det kommer til stilart og interiør.


Baderomsmøbelet er det som ofte definerer stilen du har på ditt bad. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel.

Med et baderomstilbehør som spiller på lag med fliser, vegger, gulv baderomsmøbler og annen baderomsinnredning , får du et helhetlig og komplett bad du ønsker å tilbringe tid på. Sjekk utvalget av baderomsmatter, dusjoppbevaring, håndkleholdere, søppelbøtter og alt det andre baderomstilbehøret som gjør baderommet lekkert og praktisk i bruk. Nydelig baderomsinnredning med integrert led-belysning med dimmer i både speilskap, hovedkabinett og høyskap.


Marmorvask, speilskap og høyskap inkludert. Høyskapet kan hengsles med åpning på begge sider. Ekstra høyskap kan kjøpes til. Få ideer til ditt nye bad hos HTH.


Ser fortsatt veldig pent ut og kvaliteten er kjempegod. Har bare dører, ingen skuffer. Dørene åpner seg når man trykker de litt inn, dette fungerer også kjempefint. Hadde aldri gjettet at det var IKEA bare ved å se på innredningen. Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet.


Dette er Ifös hjemmeside hvor du blir kjent med vårt store sortiment til baderommet. Her har vi samlet all relevant informasjon om våre produkter. Det er dessuten store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg