mandag 14. mai 2018

Gråtoner maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Gråtoner er ofte duse og myke kompromiss-farger. Har overtatt mye for hvit.


Viktig å ta hensyn til møbler og inventar. Prøvemal alltid før du velger farge. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Finn riktig farge og maling her.

Blue Shade har en blå undertone. De er spesielt fine hvis man ønsker å involvere veggen mer i innredningen av rommet – uten å lage for. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Tidløs fungerer til både Letthet, Egghvit og Bomull. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Blåtoner assosieres med indre ro og har en beroligende effekt. Lyseblå gir følelsen av uendelighet. Grått kan være en vrien farge å velge, da den er svært påvirkelig av fargene den står sammen med. På disse bildene ser vi tre oppsett hvor vi kun har byttet ut bakgrunnsfargen.


Men husk at denne hvit-tonen er langt hvitere enn standard hvit som mange har på vinduer, dører og lister, så tenk helhetlig, råder eksperten.

Se Bo Bedres fargetips til hvordan du kombinerer de dype trendfargene! Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. I årets fargekart fra SENS har de satt fokus på glede og nytelse i hverdagen. Fargene for innendørs maling er utviklet og satt sammen med tanke på å kreere en god atmosfære. Farger påvirker mer enn mange tror og riktig fargevalg kan faktisk skape en mer behagelig hverdag.


Endelig er det blitt tid til å lansere vår helt nye fargekart, fylt med inspirerende farger til boligen din. Få oversikt over alle fargene her på siden. Med forrige punkt friskt i minne, er det også viktig å ta rede på hvilken farge kjøkkenfronter eller annen innredning, som trapp, garderober etc har, dersom de har en dekkende malingsfarge. Det kjøkkenbransjen bare kaller hvit, er et hav av ulike hvittoner.


Det samme gjelder for gråtoner – grått er ikke grått! Nøytrale og kjølige gråtoner. Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig.


I enkelte belysninger kan disse nesten få et blålilla preg over seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg