torsdag 17. mai 2018

Oslo arkitektur

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Legg inn anbud gratis hos oss!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

I årets katalog finner du presentasjon og omtale av alle nominerte kandidater til arkitekturprisen. Danmark inviterer NAL norske arkitekter til å delta på en dagers studietur med høydepunktene i brasiliansk arkitektur ,. Nasjonalmuseet stiller ut Norges største samlinger av kunst, arkitektur og design. SE arkitektur er et mellomstort arkitektkontor i Bergen. I nærmere år har vi utviklet vår kompetanse innen arkitekturprosjektering, arealplanlegging og som ansvarlig søker.


Oslo bys arkitekturpris. Vi ønsker å være en positiv bidragsyter for våre oppdragsgivere, og for brukerne av bygningene og stedene vi tegner.

Lidl – Sveriges första Noll CO2-byggna Visby. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. I sin nye video viser DOGA design og arkitektur som gjør livet vanskeligere,.


Landscape architect: Grindaker Review by Kari Tønseth and Stine Bjar. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de.


Utstillingen ble åpnet 15. ROM er produsent for festivalen som blir drevet fram fra et engasjert programrå og har tidligere blitt gjennomført på institusjoner som Cinemateket, DOGA og Kunstnernes Hus. Norsk arkitektur er stadig oftere å finne i utenlandske magasiner og nettsteder.


Blant annet har britiske Wallpaper vært begeistret for norske arkitekter. Status: Rammetillatelse gitt. Skolen tildeler gradene Ph. I tillegg tilbyr skolen erfaringsbaserte masterprogrammer.


Vår styrke ligger i løsninger for komplekse situasjoner og programmer, der forholdet mellom bygg, by og landskap alltid står sentralt. Fremtiden er lokal Utvikling i områder uten vekst.

Niels Ove Kildahl (DK) og Sille Askefrø Bjørn (DK) sosiale arkitekter og partnere i Hele Landet. Les intervju med Hele Landet her. Nettsiden viser et utvalg fra tidsskriftet.


Arkitektur N og din nye portal til god arkitektur. Bygget er en møte- og arbeidsplass, samt et sted for produksjon og formidling av ulike kunstneriske uttrykk. Vi har kompetansen som kan. Utformingen av bygget sies å være inspirert av Backergården i Kongens gate 31.


Asplan Viak AS Selskapet har i snart år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og. Han er en profilert ekspert på sammenhengen mellom IT- arkitektur og forretningsutvikling. Det legges vekt på forholdet mellom arkitektur og innovasjon, både i privat og offentlig sektor. Kontoret har bred erfaring med særlig kompetanse innen skole-, helse- og omsorgssektoren. Emnet er en del av master i IT og.


Våre prosjekter varierer i størrelse og inkluderer nybygg, ombygg og rehabilitering. ASAS styrker Innlandsporteføljen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg