onsdag 16. mai 2018

Tapet på kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk.

Prøv å tapetsere gamle kjøkkenfronter i et mønstret tapet for en morsom retrofølelse, hvis du tør kan du kjøre på med samme mønster på alle flater. Kjøp på nett eller i butikk. Med tapet på kjøkkenet , vil du kunne uttrykke deg på en bedre måte – ”Make a Statement”, pleier man å si. Du kan for eksempel velge en elegant tapet over kjøkkenbenken, slik at du skaper en tidløs og god stemning. Det er ikke vanskelig å skape et herskapelig uttrykk.


Velger du en tapet med Art Deco-stil, så kommer du langt. På en ukedag står dere kanskje dere og varmer opp restemat, og på søndag baker dere kanskje brød sammen med barna. Uansett anledning eller omstendigheter er kjøkkenet hjertet i hjemmet.

Et varmt sted du kan innrede både praktisk og stilig. Let og se hvilke av våre utvalgte tapet til kjøkkenet som passer deg best! Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten.


Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet. Mitt beste tips er å velge våtromsmaling dersom du tenker å male veggen på kjøkkenet. En tapet og vanlig maling vil tiltrekke seg fett og fukt. Eventuelt kan du velge en plate i pleksiglass ved vask og stekeovn, sier Askvik.


Les også: Kjøkkenøy passer i utgangspunktet kun til én type kjøkken. Stålplate over kjøkkenbenken. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger. Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter.


Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. Derfor er det viktig at tapetet ikke tar skade av å tørkes med en fuktig klut – og det finnes tapetkvaliteter som gjør det. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.

For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!


Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Jeg holder på å pusse opp kjøkkenet , og har lyst til enten å legge tapet over kjøkkenbenken eller å tapetsere skapdørene på innredningen. Men jeg er litt skeptisk til tapet på kjøkkenet , og er i tvil om det vil være slitesterkt nok.


Lurer derfor på om dette lar seg gjøre? Og hva slags tapet bør jeg i så fall bruke? Velg en vaskbar maling eller gå for et tapet som tåler litt, helst et vinyltapet. Og beskytt det gjerne med en glassplate, i hvert fall i sprutsonen.


Det finnes også egne plater som er laget spesielt for denne delen av kjøkkenet. En malt tavle på kjøkkenet er både dekorativt, praktisk og morsomt. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Sannsynligheten for at faktisk mamma og pappa også liker tapetet når det kommer på veggen er veldig stor. Alle har godt av litt farge og liv på veggen, ikke bare barna. Velg lekne, fargerike og slitesterke tapeter til barnerommet. Mange ønsker tapet på veggen mellom kjøkkenbenken og overskapene som et alternativ.


Tapet kjøkken og bad. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Det er også en mulighet å tapetsere over det gamle tapetet, men det kommer an på hvilken type tapet som sitter på veggen.


Hvis det er en papirtapet som sitter godt, så kan du tapetsere utenpå. Hvis tapetet er spaltbart, er det å anbefale at du fjerner tapetet først - det vil si rive av det ytterste laget. Jeg begynte å gå lei denne, så da var det bare å fjerne glassplaten, skrape vekk gammel tapet , sparkle og pusse.


Det ble en fin harmonisk fargekombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg