tirsdag 15. mai 2018

Grått pledd

Perfekte pledd på nett. Enten du ser etter å bytte ut det gamle, slitte pleddet i sofaen, eller du rett og slett er på utkikk etter et pledd til sofaen, er det lett å handle hos Princess. I nettbutikken finner du pledd i alle størrelser og farger, og det er enkelt å få oversikt over utvalg og pris.


Vega pledd grått - 1 norsk produkt Vega fra Røros Tweed er et herlig luftig lammeullspledd. Strukturen gir pleddet volum, som gjør det ekstra godt og varmt uten at det blir tungt. Det er lite som er bedre enn å legge seg ned i sofaen eller godstolen og krype inn under et mykt pledd.


Når man er pakket inn i pledd blir alt litt koseligere. Skog er lyst på den ene siden, mørkt på den andre, med designet som er inpirert av treringer på begge sider. Fritz Hansen Throws pledd. Pledd , Crincle fra Hay i grå farge. Et nydelig grått pledd i mykt og lett bomull som både varmer og ser fint ut i interiøret.


Grått pledd

Pleddet har lett tekstur og frynser. Vi har pledd og tepper i en mengde kvaliteter. Se og bestill ditt nye pledd til stuen eller soverommet. Gratis frakt og retur på alle ordre! Kjøp Grått pledd på Kelkoo.


Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Se vårt store utvalg! I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design.


Med andre ord: her kan du finne et lekkert pledd som, i tillegg til å varme deg, gjør sitt for å skape et lunt og lekkert uttrykk i rommet. Zev er et pledd som passer inn i de fleste hjem og rom. Det er laget i 1 ull og har dekorative frynser på kortendene. Ettersom ull er et pustende materiale, som varmer godt uten å skape fuktighet, kan det brukes hele året. Kategori: Puter og pledd.


Vekst tilbyr varig tilrettelagt arbeid (VTA) på trygge arbeidsplasser med inkluderende og godt arbeidsmiljø. Også da vil et pledd gjøre hva det kan for å skjemme deg bort med en myk og behagelig omfavnelse. Du vil med det samme føle deg hjemme, slappe av og lene deg tilbake.


Gå på oppdagelse, og velg et pledd som vil spre kos i hjemmet og varme i hjertet. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café.


Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Grått pledd

Enkel og billig handel på Cellbes. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Skriver Collection pledd i 1 baby alpakkaull fra Skriver Collection. Grått alpakka- pledd i enkelt men elegant design. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus.


Et fint pledd eller et varmende teppe er et must i sofaen. Forny boligen din med lekre puter og pledd. Bring de vakre tekstilene helt inn i sofaen og soveværelset, og la dem i all deres enkelhet utstråle luksus og kvalitet. Med et pledd er det også lett å bli sjarmert av både varmen den gir og bidraget den har i interiøret, noe som gjør det mer sannsynlig at du vil kjøpe flere.


Heldigvis har vi mange fine pledd i vårt sortiment her på Trademax! Et pledd er ikke bare en måte å få ekstra varme, det er også noe som bidrar til innredningen i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg