fredag 11. mai 2018

Bergen betong

Massene herfra er særlig godt egnet for betongproduksjon. Våre tjenester inkluderer produksjon og levering av ferdigbetong og tilslag. Vi gode samarbeidspartnere på grunnarbeid. Vi tar på oss små og mellomstore oppdrag i Bergen og omeng. NOBI Norsk Betongindustri AS er totalleverandør av rør og kummer, kabelkanaler, mastefundamenter mv.


Forhandleren for fagfolk.

Profesjonelle produkter og verktøy for vei, vanntetting, betong , mur- og fasade og byggevarer. Vi bruker informasjonskapsler (cookies). De blir brukt til å generere statistikk og enkle brukerundersøkelser til forbedring av våre nettsider. Bestill drømmeferien med Agoda.


Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Reserver ditt Hotell i Bergen online.


Entreprenør Gerhardsen AS utfører det meste innen forskaling og betong i Bergen og omegn.

Vi er en godkjent mesterbedrift. Riktig produsert og ved normal bruk har betong lang levetid og stor styrke. Vi­ tar ­oppdrag ­av­ alle­ typer. Både for ­bedrifter,­ privatpersoner­ og­ offentlige­ ­virksomheter. Vi­ har­ en ­fleksibel ­organisasjon­ som.


Rune Monsen AS er lokalisert i Bergenn. Vi har også riverobot. Det er soli brannsikkert, varmeisolerende, vedlikeholdsfritt og holdbar. Betonggulv AS har støpt gulv i over år. I løpet av disse årene har vi opparbeidet oss stor erfaring og gode rutiner ved gulvstøp.


Betong er verdens mest brukte byggemateriale. Bare fantasien setter grenser for betongens formbarhet. Vi utfører arbeid for både private og bedrifter.


Vi sørger for en god og sikker levering som. Betongtavlen er en utmerkelse som gis til bygg eller anlegg i Norge, hvor betong er anvendt på en miljømessig,. Vi satser stort på wiresaging og skjæring i betong for.


Med over år i bransjen har vi opparbeidet oss en solid plattform for fortsatt å være en god og seriøs aktør i bygg- og anleggsbransjen.

Avansert produksjonsutstyr og lang erfaring gjør at vi kan tilpasse løsningene slik du ønsker dem. Vi kan være behjelpelig med utforming og overflatestruktur, slik at ditt prosjekt kan fremstå både med egenart og karakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg