torsdag 17. mai 2018

Interiørblogger kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Et nydelig super-stilrent kjøkken i historiske omgivelser!


Dette er et herskapelig kjøkken med en villastil og detaljer som gjør det veldig unikt, forteller Solveig. Hun har sin helt egen signatur på kjøkkenet , og skjellampene og plaststolene er lekre detaljer.

Dette er en veldig populær stil nå, og noe som går rett hjem hos folk. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. På besøk hos en interiørblogger med nybygd hus. Bestemors gamle laken.


Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem.

Kjøkkenet kalles ofte hjertet i hjemmet, og det er med god grunn. Det er her vi samles når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og spises. Et kjøkken er både et sosialt samlingsste men også et verksted hvor man kutter, steker og koker. Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder siden, har nå vokst til rundt ti bare blant topp 100.


Interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Side2blogg er en side med innhold fra det beste innen bloggverden. Husbyggerblogg om veien til Villa Drømmeverden.


Alle tiders hjem antikviteter Bolia Boligdrøm borddekking bord fra Bolia bruktfunn bruktmarked bryllup cocktails D. HAY her skal vi bygge og bo her skal vi bygge og her skal. Lillesøster har vært på nissefest i barnehagen i dag, og hun var greit lykkelig når hun oppdaget snøen som dalte ned i det hun skulle dra☺Hun hadde planer om. Mange av disse er interiørblogger. Vi har plukket ut ti anbefalinger: Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!


Godt skrevet, med gode bilder. Ikke overraskende er det mye hvitt i denne bloggen.

Velkommen til interiørbutikker Her finner du alt om norsk interiør på nett, interiørinstagrammere, interiørbutikker, møbelbutikker, inspirasjonsbilder og mye mer. Vi ville ha et enkelt og tidløst kjøkken av god kvalitet, i en stil som passet til resten av huset. Vi tegnet og skisset, trakk fra og la til, og brukte mye tid på å tenke funksjonalitet. Valget falt på et kjøkken i hvitmalt eik fra Strai.


Alle knotter og håndtak er i høyglanspolert krom. Hvem skulle trodd at et ROSA kjøkken skulle være så klassisk og fint? Emilie fikk sjokk da det rosa kjøkkenet ikke lenger var en fargeprøve, men er desto gladere i dag for den pudderfargede løsningen som er både unik og nydelig. Ellers er huset (nesten) uten hvite vegger, så her er det ikke umulig du vil få noe fargeinspirasjon!


I hope you'll find some inspiration here! Fredag kveld var eliten i den. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler.


La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow. Her kan du finne mange flotte gaver. Emmeline liker som kjent ikke å konkurrere, da hun er en skrekkelig dårlig taper, men i november er temaet kos -og da måtte jeg jo bare delta med et bilde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg