torsdag 24. mai 2018

Male mur ute

Når du skal male mur , et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å bruke riktig maling. Bruk av feil malingstype kan få store konsekvense. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur.


Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl.

Er muren lagd av Leca-blokker eller Siporex som ikke inneholder armeringsjern, vil en åpen og pustende silikat- eller silikonmaling egnet for slike konstruksjoner være best. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, slik som en akrylmaling for mur. MegaFlis tilbyr et bredt sortiment av maling til mur , innen- og utendørs bruk fra Nordsjö. Ved å gi litt kjærlighet med maling til muroverflatene innen- eller utendørs, kan det gi et frisk pust til helheten. Det er viktig at flatene er faste, rene og tørre før du setter i gang med malingen.


I denne filmen lærer du hvordan du gjør forarbeid og maler muren din mest mulig effektivt. Gjør du jobben riktig kan du få et vakkert resultat som. Er muren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, som akrylmaling for mur.


Da kan ikke fukt trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut.

Hvis huset er malt fra før, er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt. Om du har en ubehandlet- eller behandlet grunnmur som trenger vedlikehol det er mange gode grunner til at du bør male muren din – og det er like mange gode grunner til at du bør male den med JOTUN DryTech Murmaling. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise ute. Grunnmurer er forskjellige, men svært mange villagrunnmurer består av pusset leca.


Mange har også større eller mindre problemer med fukt, enten på visse områder, eller over hele. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur , er å male den med akrylmaling, sier Paulsson. I Norge har vi tradisjonelt sett bygget mye i tre, men det finnes også mange murhus rundt om i landet.


For å kunne velge riktig maling til mur , er det viktig å vite nøyaktig hva underlaget består av. Reserver ditt Hotell i Male online. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige.


Pusset mur males med JOTUN PREMIUM MUR systemet. Plass-støpt betong males med JOTUN AKRYL MUR. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Kjøp på nett eller i butikk.


Vi skal male veggen som kommer bak der peisovnen skal settes opp. Leste meg til på ifi. Hva gjelder når det skal være rett bak en varmeovn?


Veggen må også være skikkelig tørr før du begynner å male.

Det verste jeg ser er folk som høytrykksspyler husveggen, lar den tørke et par timer i solen, og så begynner å male , sier Nilsson. Etter en omgang med høytrykksspyler tar det dager med sol og vind før veggen er tørr igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg