tirsdag 8. mai 2018

Vest markise

Søk etter vest markise på den nye KensaQ. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering. Behov for sol- eller vindskjerming?

Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!


Med over års bransjeerfaring tilbyr vi gode og praktiske løsninger for både privat og bedriftskunder, både innvendig og utvendig. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder. Vi leverer og produserer et stort utvalg av terrassemarkiser.

Legg til postkode for pris. Frittstående markise. Markiser i pulverlakkert aluminium. En frittstående markise kan du plassere hvor du vil på et åpent areale, og kanskje til og med flytte på den hvis du ønsker å variere.


Gir god solskjerming, lun atmosfære og en følelse av å være på uteservering. Trenger du ny markise ? Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Vårt hovedfokus er å levere topp kvalitet til god pris. Sørg for at underlaget er av god nok stand til å bære en tung markise. Bruk riktig festemateriell beregnet for underlaget som markisen skal monteres på.


Monter beslagene etter anvisning (stk. beslag til og meter markise , og stk. beslag til meter markise.) 4. Pass på at du treffer stendere ved montering i treverk. Terrassemarkiser kommer i flere varianter og har mange funksjoner – du kan selv velge hva den skal gjøre for deg og huset ditt. Vi har ekspertisen som hjelper deg.


En terrassemarkise gir deg et lunt og godt uterom.

Den gir ly for regn, skygger for solen og øker brukstiden av terrassen. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Se vårt store utvalg her.


Sammen finner vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem. Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Kontakt oss for tilbud og gratis måltaking.


Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg