tirsdag 22. mai 2018

Soverom maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene.


En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger. Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance Xtramatt. Den matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk. Det blir ingen lysrefleksjoner som forstyrrer øyet eller skjønnhetssøvnen din.


I et rom som er mer utsatt for søl og slitasje, som kjøkken, gang og barnerom, er det viktig å velge robuste malinger, utviklet for å kunne tåle litt ekstra.

Mens andre rom, som stue og soverom , ikke stiller like høye krav til slitestyrke. Men det vil ikke si at det er lurt å velge dårlig kvalitet. Her er shoppingtips som gir deg et fresht soverom , enten du liker det forfriskende og romantisk eller svalt og nordisk.


Sov godt med blått soveorm 29. Mange vil ha det blått på soverommet. I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp.


Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Drøm deg bort i gode fargetips! Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen.


Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Jeg vil anbefale en matt maling til dette prosjektet.


Jo mattere malingen er, jo mindre synlig blir strukturene i underlaget, sier Martin Skogsta salgsleder for maling på Maxbo Stormarked Vækerø.

Valget falt dermed på Lady Pure Color fra Jotun, i fargen Oslo, med glansgrad matt. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Vi har alt du trenger av madrasser, overmadrasser, dyner, puter og sengetøy. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken. For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden.


Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris. Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel.


På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til-veggtepper. Ta mål av rommet du skal male før du handler maling. Da er det enklere for de i varehuset å vite hvor mye maling du trenger til ditt prosjekt.


Det kan også lønne seg å ha tenkt igjennom hvilken farge du ønsker å ha på veggene. Enkelte farger kan virke forstyrrende for nattesøvnen, og egner seg derfor dårlig på et soverom. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg