torsdag 31. mai 2018

Kjøkken blender

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Blitt hekta på juice, smoothie eller smoothiebowl?


Vi har plukket ut en rekke blendere av høy kvalitet for å fikse den oppgaven!

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Blender -vinneren er kåret! Det meste kan blandes med skarpe knivblader og en kraftig motor – både kalde og varme drikker og matretter. Få ting er så godt som fersktpresset juice. Knus S er vår best i test blender ! Med en kraftig blender kan du lage deilig milkshake, smoothies eller suppe.


En kvalitetsblender løser oppgaven raskt og enkelt – kjøp hos Power! Med en god juicepresse kan du lage din egen juice. Kanskje du vil lage en juice detox selv?

Wilfa og Braun har juicemaskiner som er lette å rense. Hvis maskinen skal stå fremme på kjøkkenet, er god ledningsoppbevaring og et god design viktig. For enkel og effektiv rengjøring er det et pluss om knivene er avtagbare.


En god blender har høy kapasitet og funksjonell design. I bruksanvisningen til den ene av modellene står det riktignok at den ikke skal brukes til å blande maling, men hvis vi holder oss til matlaging er blenderen en skikkelig multimaskin enten du skal lage god mat eller godt drikke. En blender kan brukes til nesten alt.


Som for eksempel verdens beste iskaffe. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Vi har gode priser og stort utvalg av småmaskiner til din cafè eller restaurant.


KitchenAids helproffe blender. Bruk den til både varmt og kaldt, vel viten om at blenderen er laget i kvalitetsmaterialer slik at du kan ha glede av den i mange år fremover. Hva med en sunn og vitaminrik smoothie?


Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti og 365. Oppdag Kenwood kjøkkenmaskiner, kvalitet og optimal ytelse ved hvert kjøkkenprodukt. Velg Kenwood når du kjøper en kjøkkenmaskin som skal møte dine behov. Shop mixere og blendere hos Ellos til bra priser. Vi har et bredt utvalg av mixere og blendere fra kjente merker.


Handle enkelt online hos ellos. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Det betyr at kjøkkenbelysningen vår er med på å spare strøm og energi da de bruker mindre strøm enn glødepærer. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Vår belysning til kjøkken varer også mye lenger enn glødepærer, faktisk ganger lenger. Perfekt for oppbevaring av smoothie på tur, på trening eller for oppbevaring i kjøleskapet.


Tidligere trenddrikk blant surferne på 70-tallet og nå en kjapp kosedrikk som nesten alle har et forhold til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg