tirsdag 29. mai 2018

Hvit beis panel

Hvit beis panel

Den perfekte, hvite fargen – Ønsker du å lysne treverket, men samtidig bevare det naturlige uttrykket? Mange hytter i Norges land blir stående med ubehandlet panel. Det er naturlig og vakkert, men rommet kan oppleves mørkt og tungt etter noen år. Da begynner panelen å gulne på grunn av at fargestoffene i treverket kommer til overflaten.


Fargesetter gulnet panel i ett strøk! Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Og kan blandes i mange. Beis , voks, lasur og lakk er andre metoder for å lysne panelet hvis du ikke vil male det.


Lakk legger seg som en hinne på toppen av treverket. Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen. Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater.


Hvit beis panel

Lysner enkelt gulnet panel. Er panelet behandlet fra før vil det være en hinne utenpå treverket som hindrer god inntrenging av ny beis. Obs- har du flekker etter f. Da anbefaler jeg å male! Mitt beste tips når du har gammelt, mørkt panel er Bloom panelvoks, hvit. Tror ikke beis er vanskeligere å få pent, men det er viktig å ta ett bord av gangen.


Panellysneren heter Snøheim. I taket er det lurt å bruke et teleskopskaft til kosten, slik blir det enklere med disse lange bevegelsene. Du kan også foreta selve påføringen av beis med en lofri klut, noe som gjør det enklere å få til en jevn fordeling av beis. Tørk over veggen med en ren fille om du ønsker et mindre dekkende utseende.


Beiset panel for vegg og tak. Beis forsterker skjønnheten og det unike i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter. Våre standard beisfarger er transparente, hvor treet virkelig får vist frem sine unike visuelle egenskaper. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Med dette panelet fremstår veggen nesten helt glatt, kun med en liten sprekk i skjøten. En stor fordel med industriell påføring av beis og annen overflatebehandling, er at man unngår krympestriper og får en vakker og jevn overflate. Se hvilke behandlinger vi lagerfører, ved å først velge dimensjon, og. Sprekkpanel ligner mye på Glattpanel, men som navnet sier, er det en sprekk som skaper en spennende skyggevirkning. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Benyttes både på vegger og i tak. Kjøp på nett eller i butikk. Overflatebehandlet panel med transparent farge er å betrakte som et ferdig behandlet produkt og er klart til montering. Du vil få en spennende farge, samtidig med at treets sjarmerende særpreg bevares. Beskytter treverket mot smuss og fingermerker.


Vanntynnbart, inneholder UV-filter som bremser videre gulning. Skal påføres ubehandlet treverk. Kan brukes på nytt panel for å beholde den lyse fargen lenger, eller for å lysne gammelt, gulnet panel.


Hvit beis panel

For å unngå at gulfargene slår gjennom, kan noen lakker tilsettes mer hvit brekkfarge. Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden. Vakre, hvite vegger og tak.


Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Merk deg at disse greige fargene gjør seg best med en ren hvittone som Klassisk Hvit inntil på detaljene, - ikke Egghvit eller Bomull, som er gulaktig hvite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg