mandag 28. mai 2018

Serveringsfat i plast

Serveringsfat i plast

Stort utvalg til servering. Kjøp serveringsfat her! Lekkert kakefat til feks cupcakes. Et stabilt og elegant serveringsfat i sort plast , perfekt for eksponering ved buffe. Stablebare fat når du bruker tilhørende transpa rente lokk.


Serveringsfat i plast

Europris har engansservise til lav pris. Vi har stort utvalg av papirduker, partyartikler, stekeposer og folie. Med sitt diskre, nesten asketiske uttrykk setter Grand Cru-serviset nemlig fokus på det det virkelig handler om ? Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat , i serveringsbolle, i skål eller på brett. Serveringsfatet er i porselen med hvit glasur passer perfekt til seriens øvrige deler. Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA.


Fatene er svært robuste og derfor utmerkede serveringsbrikker ved anledninger der du ikke vil bruke ditt fineste porselen, som når du skal på piknik eller holde en grillfest. Produsert av gjenvunnet PET. Tingstad tilbyr et bredt sortiment av serveringsfat. Våre serveringsfat kommer i flere størrelser og forenkler serveringen. Vi tilbyr også fat med tilhørende lokk for smidig transport og oppbevaring.


Her finner du også ovale kurver som passer utmerket til servering av hamburgere og smørbrød. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Navn Stigende Navn Synkende Opprettet Dato Stigende Opprettet Dato Synkende Pris Stigende Pris Synkende Publisert Dato Stigende Publisert Dato Synkende Vare Nr. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. The data we collect are only those necessary for the proper use of our service.


Fat plast 472x324x15mm krystall. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Kakefat med deksel H1Ø330mm Plast. La den gode maten bli servert på disse tre røde fatene.


Siden starten har vi vært importører av anerkjente merker av beste kvalitet. Egne avdelinger for salg, marine, service-reservedeler og ikke. Størrelse 23cm x 32cm. Server snacks, søte godbiter eller annet godt å spise.


Nordic Serving Plate er et avlangt serveringsfat produsert av danske Skagerak. Fatet har avrundede kanter med matt utside og glatt innside. Bruk det som det er eller som base til de små skålene i serien. Fatet er ildfast, kan brukes i mikrobølgeovn og kan vaskes i oppvakmaskin.


Serveringsfat i plast

Här har vi serveringsfat och serveringslådor som är tillverkade av plast. Sen ingår flera i en serie där olika varianter finns och de som inte ingår i en serie. Faten tål det mesta och är därför bra serveringsbrickor vid tillfällen då du inte vill använda ditt mest ömtåliga porslin, som när du ska på utflykt eller hålla i en studentmottagning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg