tirsdag 24. juli 2018

Beslag til dør

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av ulike dørbeslag og vindusbeslag. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


MAXBO har et stort utvalg av beslag som tar for seg mye av tilbehøret man trenger til dører, vinduer og generelt i hjemmet. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Det er mer som hører til. Vindusbeslag må til for at helheten skal bli bra. Disse kan du velge enkeltvis og utfra hva som passer deg. Vi har vindusholder som sørger for det. Alt du finner av beslag til vindu fester du enkelt på egen hånd.


Hvis du mangler beslag til gjerdet, kan du også få et sett med gjerdeholdere samt skruer, slik at du kan feste gjerdet ordentlig. Norges største utvalg innen dørvridere, møbelbeslag og låssystemer. Besøk vår nettbutikk eller butikk i Oslo.


Rask leveranse til hele Norge.

Dørhåndtak og andre beslag til ytterdører. Da trenger du antakelig også en ny ytterdørvrider. Velg mellom komplette sett eller separate deler.


Typiske produkter er hengsler, dørvridere, håndtak, skilt, bolter og beslag spesielt beregnet for baderom. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og farger på. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Bygg dine egne skyvedører, til avskjerming av rom eller garderober. Tåler dører som veier opptil kg.


Inneholder: skyvedørsruller, dørfester, dørstoppere, styreskinne for gulvmontering og monteringsskruer. Beslag , hengsler og montering Viser 4produkter. Alt du trenger av beslag , hengsler og vinkeljern kan du være sikker på å finne hos Jernia. Vi tilbyr lås og beslag til dør og vindu, samt beslag til kjøkken, garderobe og med et stort utvalg av skyvedørbeslag til garderobe – dører og porter. Vi holder til i hyggelige omgivelser på Skreia i Østre Toten Kommune og har et godt samarbeide med våre leverandører, både i Norge og internasjonalt.


Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris. Velkommen til BeslagGrossisten AS. Driver og etterisolerer. Vi er importør av glassbeslag.


Har lektet ut vegg og monterer ny kledning. Vurderte noen klatter med Tecmellom beslag og vannbrett, men det gjør det jo vanskelig å ta løs beslaget om det blir behov for å bytte det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg