tirsdag 17. juli 2018

Hvit fugemasse

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Fargede fuger til fliser, mosaikk. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Det finnes flere typer fugemasse , og forskjellige varianter.


Sikaflex er både fugemasse og lim, og har mange bruksområder. Materialet er fleksibelt og elastisk og hefter svært godt. Flott for å lime og lydisolere dører og vinduer, trapper og terskler.


Absorberer støt og vibrasjoner.

Silikon klar 40ml Casco 8per stk Kjøp. Herdet fugemasse rengjøres med aceton. Hender og hud rengjøres med såpevann. Hvit kan misfarge noe.


HUNTONIT fugemasse er utviklet til bruk i innvendige hjørner på Huntonit ferdigmalte paneler. Du får et pent hjørne uten bruk av lister, og den leveres i samme farge som panelene. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Alloc ww sealant hvit fugemasse for paneler Brukes i skjøtene mellom paneler og aluminiumprofiler, samt mellom panelene i våtsonene. Om du velger hvit fugemasse er det vel ting du bør passe på. Er vannet ditt ikke helt rent vil kanskje misfarging oppstå lettere. En del fugemasser selges som hvit men når vi fikk dem på veggen mot hvite fliser viste de seg ikke å være helt hvite.


Tec lim- og fugemasse hvit 310ml. TEClimer, fuger og feste alt. Ikke bare fungerer det ypperlig på tørre flater, det er festes også til våte overflater, det kan også benyttes under vann.


Forsiden Gulv, vegg og tak Baderomsplater Tilbehør baderomsplater FUGEMASSE TIL VEGGPANEL HVIT FUGEMASSE TIL VEGGPANEL HVIT Fibo.

Akrylbasert fugemasse for fuging. Sementbasert fugemasse. Til keramiske fliser, mosaikk og klinker på gulv og vegg. Vannfast - Frostsikker. Fugebredder fra - mm.


AKRYL FUGEMASSE HVIT 0. L PATRON En allsidig fugemasse til tetting av fuger rundt dører og vinduer, revner i paneler samt lydfuger. Kan overmales med de. Vi skal ha hvit fugemasse på kjøkkenet, men de hadde ikke dette der hvor vi kjøpte flisene. Vi må handle det inn i morgen, og skulle gjerne sluppet å kjøre byen rundt for å få tak i det. Har også lest at det er forskjell på hvit og hvit , og at mange av de hvite massene ikke er så hvite likevel.


Vi ble anbefalt en fugeforsegler på rightpricetiles når vi var der og handla flis og hvit fugemasse. Denne skal vistnok tette porene i fugen slik at drit og møkk ikke samler seg like godt. Om det virker gjennstår å se, men det skader ikke å prøve ihvertfall!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg