tirsdag 10. juli 2018

Innramming bodø

Bestill drømmeferien med Agoda. Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det. Vi utfører innramming. Flashe helmatte vinylfarger. Liquitex bredt utvalg av akrylfarger.

Galleri og rammeverksted med lang erfaring innen kunst og innramming. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Om du vil skape mer dypde i motivet bruker vi en avstandslist på innsiden av rammen som separerer bildet fra glasset.


Med denne teknikken kan man også ramme inn objekter, en såkalt 3D- innramming. I samarbeid med Artgate.

Se flere av våre tjenester her. For oss er det viktig at du er. Velkommen til Mester Rammer - rammemaker og spesialist på rammer og innramming. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming.


Rammemakeren Torshov - Byens raskeste innramming til konkurransedyktige priser. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer. Vi gjør vårt beste for å finne den løsningen som står best til motiv, farge og stil.


Fotohus og totalleverandør med alt som hører til. Bodø Industri er godkjent leverandør hos Turskiltprosjektet. Innramming av bilder er et fagfelt vi fokuserer på.


Vår kursavdeling holder til på Styrk i Gidsken Jakobsens vei Her kjøres nå SMART økonomi, jobbsøkerkurs med CV, Migranorsk, livsstils og kostholdsveiledning mm. I vårt galleri presenterer vi ulike kunstverk og kunstnere, samt teknikker som akvarell, olje. Det vi derimot vet, er at vi ennå har til gode å ramme inn draktene til Rammeverkstedets to favorittklubber, Bodø Glimt og RCD Mallorca. Alt dette kan kanskje være noe å tenke på om du skulle ha en uinnrammet drakt i skapet?


Om Bodø Glass og Ramme AS.

Varierte og utfordrene jobber har opp gjennom årene gitt oss god erfaring og kompetanse på prosjektering, bearbeiding, leveranse og montering av glass og glassrelaterte produkter. Portrett og bryllupsfotograf tilhørende Bodø. Så koselig at nettopp du tittet innom siden min.


Oppe i menyen kan du klikke deg videre innom tidligere arbeider og info. Glassmesteren i Bodø - butikk, glassmesterverkste innramming , bilglass, administrasjon og prosjektledelse alt under samme tak. I tillegg har de egen aluminiumsproduksjon for produksjon av dører, vinduer, fasader m. Produksjonen utgjør en betydelig del. Utvendig vegger og tak Blikkenslager,Snekker,Taktekker 1kvm utv kledning, sette inn m innramming vinduer. Fotograf med studio i Bodø sentrum.


Spesialist på bedriftsfoto. FOTOGRAF I BODØ Jeg fotograferer gjerne for deg. Tilbyr portretter, boligfoto og dronefoto. Ring meg om ditt prosjekt så planlegger vi hvor bildene skal tas. Ring gjerne om du vil høre mer før du bestemmer deg.


Våre dyktige glassmestere hjelper deg med utskifting av vinduer, tilpassing av alt slags glass og speil, innramming av bilder, glassrekkverk in.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg