mandag 9. juli 2018

Frostet folie til vindu

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Konsern med års erfaring og 200. Betal etter levering.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Kvaliteten av folien er den samme, men pga.

Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan. Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat. Vi i Foliebutikken tilbyr folie til vindu og glass av høyeste kvalitet. Vi bryr oss om at produktet du kjøper skal tåle både vær, vind og vindusvask, slik at det holder i mange år.


Uansett om det er folie til glassdøren på badet, eller stuevinduet har vi et produkt som vil passe ditt behov. Mindre innsyn med frostet folie. For å heve inntrykket ytterligere, kombinerer vi i Konsis ofte kreativ utskjæring og print på frostet folie.


Dette gir et unikt uttrykk og gjør at man kan tilpasse farge og form til resten av kontoret eller lokalet i tråd med firmaets profil.

Hvis du skal bruke frostet folie på glasstak eller på balkonger med glassfronter så burde du bruke værbestandig frostet folie for utendørs bruk. I tillegg kan frostet folie brukes som dekorasjon. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Vinduer kan frostes delvis. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor.


Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Frostet folie er perfekt til skjerming av vinduer , da den slipper gjennom lys samtidig som den stopper inn- og utsyn.


Folien kan skjæres til på spesielle mål. Frostet folie er meget dekorativt og flott å se på. Ta kontakt for et tilbud på dette.


Brukes mye av butikker og kjøpesentere, caféer, restauranter og barer, og i kontorlandskaper. Hos oss kan du få frostet folie til vindu , frostet folie utendørs bruk, frostet folie med logo, mønster eller tekst printet på folien , eller skåret ut. Folie til vinduer er printet med UV-blekk som gir fargeekte og meget skarpe printer.


Vi kan printe, skjære og montere forskjellige typer frostet folie , vindusdekor og klistremerker til vindu alt til en gunsting pris.

Profesjonell miljøvennlig folie med god kvalitet og holdbarhet. Skjerm og stopp innsyn og samtidig slipp inn masse lys. Passer utmerket på soverom, baderom, kjøkken, dusjkabinett, veranda rekkverk, kontorer, møterom og alt av vinduer , hvor du ønsker å gjøre et særpreg.


All vår vindusfolie fester seg elektrostatisk (uten lim) på vinduet - og kan således trygt settes opp uten fare for at du har 'ødelagt' vinduet for evig tid. Vi har frostet folie du enkelt kan legge på viduene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg