mandag 16. juli 2018

Salongbord design

Stilfulle designede stuebord. Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her. Salongbord til lave pris. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et salongbord fra Thomas Hill. Hos Thomas Hill Interiør, kan du velge mellom flere sofa, spisebord – og sofabord i ulike størrelser og materialer som for eksempel sofabord i glass og metall. Vi tilbyr bord i alt fra glass til tre.


Flotte heltre salongbord - flere størrelser å velge fra. Csofabordet er skabt i samarbejde med den danske designer ARDE. Cer et grafisk smuk.


All retur skal på forhånd meldes til Cadell Design. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris.

Ved bruk av angreretten plikter kunden å sende varen i retur i samme stand som du mottok den. Varen skal være ubrukt, uskadet og må ligge i sin originalemballasjen. Stort eller lite, høyt eller lavt – hva du enn er ute etter finner du bordet her! With love for Design. Tv-benk MORGAN SOUND med innebygde høyttalere.


Leveres i: Natur, Røkt,. Stressless Urban er en perfekt match for nye Stressless design stoler fra Ekornes. Enten du foretrekker en minimalistisk og et stilig moderne design i hjemmet, eller om du heller vil dekorere tradisjonelt, kan du finne et bord som passer din smak og løfte rommet der det er plassert. Leter du etter det perfekte stuebordet, finner du flere stilfulle og lekre salongbord med vakre detaljer i glass, tre eller metall.


Chilli tilbyr også herlige sofabord med et annerledes og unikt design som på samme tid passer inn i flere innredninger. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en klassiker i tre er ensbetydende med ordinært design – tvert imot. Våre sofabord er bygget på dansk designtradisjon, hvor vi utfordrer og leker med tradisjonen med respekt, samtidig som vi sørger for nytenkende design. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Godt utvalg stuebord til stuen.


Hos oss finner du sofabord gode priser. Krosby Møbler har salongbord i høy kvalitet til fine priser!

Kom og se vårt utvalg! Dersom du ikke er registrert kan du følge objektet på e-post. Velg et unikt salongbord. En enkel måte å legge til mer stil på interiøret er å plukke et fantastisk salongbord. De små bordene i stuen din har blitt uunnværlige!


Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. Møbel- Design er Kongsbergs største møbel- og interiørbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg