torsdag 12. juli 2018

Brodins rammeverksted

Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming. Med forgyller- og malerverksted på huset, tilbyr vi det meste av finish og overflatebehandling på rammer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi utfører også alt av rehabilitering på taket ditt. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Rammer - Rammeforretninger og -verksteder.


Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra. Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Oslo største forretning for kunst-, tegne og formingsmateriell. Administratorne på Bobla har selgsagt et ansvar for det. Hvilket ansvar kan kun en avklaring i en rettsinstans avklare etter en anstendig etterforskning. Vi er rammeverkstedet som gjør det meste innenfor innrammingsfaget.


Lager alt etter mål og individuelle ønsker, også alt innenfor bearbei. Sjå kilden Vigo lenger nede på sida for å vite meir. Vik Brødrene Galleri eftf Birger Vik. Vi er ett av to verksted som driver med forgylling i Oslo.


Forgylling er et manuelt arbeid i mange etapper. Jeg får for eksempel inn en ramme, gjør en befaring og gir kunden en pris. KUNSTNERE I SALGSAVDELINGEN. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Oslo and beyond. This video is about Første utkast.


Rammeverksted - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Brodins rammeverksted. Trykket er nummerert av 5 håndkolorert og signert. Det ble kjøpt direkte fra Howard Griffin Gallery i London. Forhandler ikke på pris.


Kan hentes sentralt i Oslo. Innramming - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Tidligere oppdragsgiver (utvalg): MUSEER OG OFFENTLIGE OPPDRAGSGIVER. Astrup Fearnley Museet, Oslo. Arkitekturmuseum, Oslo.


Rensing av forgylte rammer, speil og møbler. Kopiering og design av rammer og speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg