mandag 23. juli 2018

Bore i glass

Bore i glass

Hos oss får du time på dagen. Besøk oss i sentrum, eller ring nå! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Sammenlign pris med oss!


Bore i glass

Jo kraftigere bor, desto lengerinn på platen må du bore , for ikke å knekke glasset. For å bore i glass trenger du et spesielt glassbor med herdet stålklinge. For å redusere muligheten for at glasset sprekker til et minimum, lag en liten dam av kitt eller fugemasse rundt stedet du skal bore. Hell deretter litt vaselin eller terpentin i dammen. Dette sørger for både å avkjøle og smøre boret.


Enig i at det er forskjell på glass og glass. Når jeg sa flytende menete jeg glass i sin enkleste form. Mye moderne glass er som regel alt annet enn enkelt. Hvis du ser på gamle vinduer så kan dem være tykke i bunnen og tynne i toppen. Hvordan å bore et hull i herdet glass Boring i herdet glass krever spesielle diamant borekroner for å skjære gjennom den tette glass.


Bore i glass

Prosedyren kan være lang avhengig av tykkelsen av glasset, og borkronen trenger konstant smøring for å gjøre det gjennom glasset. Kjører bore for fort kan forårsake varmeoppbygging og ødeleggelse av borer. Borehastigheten måles i omdr.


Omdreininger per minutt). Uklart for meg hvor mye metall du skal bore. Dog, 10mm hull i 6mm tykt stål går glatt med kun en liten vannbøtte til kjøling. Lav hastighet på boret, dypp i vann hvert 10. Men blir ikke to ganger varmebehandling og boring kanskje like dyrt som å kjøpe nytt glass ? Når vi som her også snakker om å montere vindusviskere, tilsier det også herdet glass.


Hvis du skal bore i glass , må du bruke et spesielt glassbor. Bor svært forsiktig uten å bruke for mye kraft. Hvis mulig bør du bore inn i glasset fra begge sider. Vær især forsigtig med tryk og hastighed i det øjeblik, boret bryder gennem glasset.


Dersom glasset du skal bore er så stort at du ikke får det ned i et kar må du sørge for å tømme vann på overflaten av glasset mens du borer eller benytte en reservoiarring slik at du får vannkjøling på både glass og bor. Dersom man skal bore mange hull på en gang eller store hull inntil Ø10mm kan det være greit å ha et borestativ. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Finn de beste prisene på nettet. Boring av hull i glass er noe som skaper problemer for mange. Det er ikke lett å bore i glass.


Hvordan å bore hull i ditt Sea Glass Sea glass er gjennomsiktig eller ugjennomsiktig glass som er blitt slitt glatt enten gjennom en produsert tumbling prosess eller ved lengre nedsenking i sjøen. Jeg har en glassplate jeg skal bore et hull i. Kan jeg gjøre det selv, og hvordan gjør jeg det i så fall? Nei Tunderbr du får neppe en glassmester til å bore i et montert akvarium, men det går som oftest helt greit å bore hvis du er noe erfaren med boremaskin, litt stødig på handen og tar deg tid til å prøvebore litt før du tester dette på akvariet. Jeg må skifte vinduspusser motorer og ønsker da en type med kraftigere aksel. Hvordan er det å bore eller slipe opp eksisterende hull i frontruten.


Du borer hull I bunnen først med det minste boret så det største. Jeg kjøpe et sett med glass bor på biltema. Du putter bare inn lyslenken ikke batterikassen. Den gjemmer jeg bak lampen. Vi finner stadig nye ord som forklaring he he.


Installer en borekrone egnet for glass og fliser eller metall. Starte med en liten bit for å bore et pilothull , og deretter øker størrelsen på litt til ønsket størrelse på hullet du ønsker. Det kommer selvfølgelig an på oppgavene, men bor man i et hus med mange murvegger og har behov for å bore i stein av og til, er borhammer et svært attraktivt valg.


Bore i glass

Den billigste Boschen, Uneo Maxx, er forbrukerutgaven av en slik som også kan bore uten slag og brukes som skrutrekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg