onsdag 18. juli 2018

Klatrevegg barnerom

Vi hjelper deg gjerne med alt fra planlegging til montering. Stort utvalg av klatreapparater. Vedlikeholdsfrie produkter. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Klatrevegg barnerom

Men det blir jo lettere for tyver også - så må tenke litt på dette. En nabo har bygd opp en vegg på den ene siden av en låve. Den har blitt ganske populær her i området.


Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord. Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Klatrevegg fra KlatreBarna.


Våre klatrevegg -produkter er en trygg og rimelig måte å bygge din første klatrevegg. Det fungerer like godt på lekeplassen eller hjemme både inne og ute. Konseptet er basert på ergonomisk utformede klatregrep for barn som også passer voksne.


Når du bygger din egen klatrevegg må du først undersøke følgende: 1. Ikke bygg klatrevegger som er høyere enn 2cm. Veggens høyde og bredde. Om klatretakene skal monteres direkte på veggen eller på en treplate. Det har denne heldige karen fått seg, og det er ikke på hvilken som helst fjellvegg!


Når man er så heldig å ha en slik takhøyde må den utnyttes. På dette gutterommet var det et ønske om en klatrevegg , og det har vi hjulpet til med. Jeg har tenkt til å lage en liten klatrevegg til barna mine, Eldste blir år i sommer og minsten får nok vente litt enda. Tenkte å bruke ei vannfast finerplate men hvilken tykkelse er nødvendig?


Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Denne køyesengen byr på motoriske utfordringer, da den også fungerer som klatrevegg til aktive barn. Sengen er bygget opp rundt to juniormadrasser, selve skjelettet er bygget av lektere, som deretter er kledd med mm kryss-finér i bjerk.


Et barnerom skal stimulere barnas fantasi sies det, men enkelte tar den kreative biten litt lengre enn andre. Grep i glade farger og herlige former som kan festes på betong-, tegel-, og trevegg. Sett med stk klatregrep komplett med skruer. Perfekt om du bygger et.


Denne modellen klatregrep passer til trevegger. De blir også begeistret da interiørkonsulenten foreslår å male sengen og kommoden gul. Det er en farge begge liker og som de synes passer i et barnerom. Gult er faktisk den fargen barn oppfatter best først. Til møblene anbefales det ikke å bruke Sens, men en annen vannbasert maling, forklarer Ivarsson.


Men rommet må jo også være hyggelig og lekent! Slik kan du gjøre det. Ett av hjørnene har skrått tak. Der har Tommy lyst til å lage en barne- klatre-vegg. Barnerommet er i andre etasje.


I jobben for Betongrenovering blir det en del klatring, og det har også vært hobbyen til Tommy. For de minste barna har vi et eget barnerom spesielt tilpasset barn. Her er det klatring for barn helt ned i treårsalderen. Barn kan klatre i sokker, innesko.


Klatrevegg barnerom

Her får du en pakke med klatresteiner inkl monteringsdeler, slik at du kan bygge din helt egne klatrevegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg