mandag 23. juli 2018

Grå maling fargekart

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Farger til både interiør og eksteriør.


En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.

Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. En silkematt maling (som de fleste ”vanlige” malinger er) kan altså ikke sammenlignes når det kommer til et mineralsk og kalkaktig utseende!


Senere har Jotun også lansert kalkmalingen LADY Minerals – som også er perfekt til lune, greige-nyansene! Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. En av palettens farger, Luftslott, er en myk Greige farge som skaper en finstemt kombinasjon av lyst grått og beige. Riktig fargevalg og et varig, pent utseende, er essensielt for å trives i og omkring hjemmet vårt.


Vi ønsker oss et harmonisk uttrykk, der husfargen står godt til fargene på vinduer, dør, grunnmur og terrasse. Det å velge maling og farger til et helt hus utvendig, er derfor en stor avgjørelse for de aller fleste.

Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge, forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier. Det er viktig å vite at grått ikke er grått. De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne.


Vi synes det er så gøy å se alt som blir lagt ut. Slik tar du gode interiørbilder med mobilen. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje.


Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene. Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg