onsdag 25. juli 2018

Male kjøkkenskap

Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper. La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male. Slip: Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller finere, for å få bedre heft. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket.


Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad!

Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Går man riktig frem kan det bli et fint resultatet av å male selv også. Om man ønsker å male kjøkkenet selv, og har folierte kjøkkendører, bør de både vaskes godt og mattslipes.


Dette må gjøres for å få heft. Anna malte sine kjøkkenskap i vinter. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak,.


Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!

Vil gjerne oppgradere kjøkkenet, og vil male kjøkkenskapenen i høyglans. Og da mener jeg ekstrem høyglans - så nærme det man kommer som er nytt som er helt glatt. Når skapdører med profilering skal males , lønner det seg å begynne innerst på speilet. Om man begynner på ramtreet rundt, er det lettere å komme innpå der man allerede har malt etterpå. En hensiktsmessig rekkefølge er først speil, deretter kanter og til slutt ramtre.


Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Mal helst forsidene av dører og skuffer når de henger oppe, for å unngå støvfall på våt maling. Du kan velge å rullemale eller bruke pensel alt ettersom hva slags struktur du ønsker. Hvis du er bevisst på å hendvende deg til en faghandel vil også resultatet bli bra, og du vil få det verktøyet du trenger til jobben.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Hvis du skal male kjøkkenfrontene selv, må du vaske flatene grundig og slipe underlaget før du maler. Bruk en rull når du skal male frontene – det gir et jevnere resultat. Jeg skal male kjøkkeninnredning da den var veldig slitt.


Og skal dette gjøre for hvert kjøkkenskap ? Trestjerner gulvmaling, kan males rett på laminatgulv uten grunning. Og fungerer utmerket på laminerte dører. Tørk av med en tørr klut, så såperester ikke sitter igjen.


Men det er utrolig viktig å vaske med grovrent først. Malingen tar litt tid før den er gjennom herdet, så pen bruk de første ukene (spes 3første dager) er å anbefale.

Leter du etter nye kjøkkenfronter? Drømmekjøkkenet har 2ulike kjøkkenfronter som finnes i en rekke tresorter, finér og vakre farger. Som må males selv, for hånd selger vi grunning og maling (samme som vi bruker på verkstedet).


Vi tilbyr rimelig frakt i hele Norge slik du får mulighet å sende dine møbelfronter for spraylakkering til oss fra hele landet. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli. Male benkeplate i tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg