tirsdag 31. juli 2018

Sms løsninger

Fleksible sms-løsninger for kommunikasjon med dine kunder, ansatte og kontakter. Send SMS og styr grupper og kontakter direkte fra vår nettside. Med gratis support er vi bare et klikk unna hvis du lurer på noe.


Datek er en kvalitetsleverandør som leverer SMS -produktene og -løsningene du trenger i din kommunikasjon med dine kunder. Vi har bred erfaring og leverer kvalitet. Vi leverer standard produkter, men kan også skreddersydde løsninger som passer ditt behov.

SMS -tjenester gir effektiv kommunikasjon for bedrifter og organisasjoner. Bruk våre gatewaytjenester for å integrere SMS i dine egne løsninger. Enten dere trenger et enkelt verktøy for å sende SMS til kunder eller dere trenger en mer avansert integrasjon med egne systemer har vi en brukervennlig løsning tilpasset deres behov. Bedrifter har behov for å kommunisere korte konsise beskjeder til ansatte og kunder.


Dette kan være SMS -varsling til deltagere på kurst neste tirsdag kl 09. I tillegg brukes SMS til kriseberedskap for spesielle hendelser. Opprett kundeklubb med fast utsending av gode tilbud.


SMS Gateway integrerer utsending av SMS i bedriftens egne systemer.

Dette er en fleksibel løsning som kan tilpasses den enkelte bedrifts behov med tilgang til våre API. SMS kommunikasjonsløsning for skole og barnehage. Vi tilbyr: SOAP, JSON, XML og SMPP. Logg inn Toggle navigation.


Rimelig SMS - løsning for alle. Valgfri avsender, adressebok, motta svar, tidsstyrt SMS , maler, import med mer. Alternative løsninger. For å opprettholde støtte for SMS -sending må applikasjonen din bedrift benytter kobles om mot en ny løsning for SMS -sending.


SMS -utsendelser er en effektiv måte å kommunisere med kunder, ansatte og kontakter på. Intouch SMS - løsning forenkler intern- og eksternkommunikasjonen, enten du skriver til én og én eller sender gruppe- SMS. Behovet var at dersom all trafikk stoppet på Oslo S, skulle 70.


Dette tilsvarer over 1meldinger per sekund. Datek ble forespurt å utvikle en løsning som understøttet dette behovet. SMS AS er for mange kunder en totalleverandør av IT tjenester, vi leverer og drifter servere, nettverk og telefonisystemer.


Vilkår for bruk av SMS i idrettens løsninger. Bruksområde: Bruk av SMS innenfor idretten dekker følgende områder: - Utsending av SMS fra Sportsadmin (meldinger internt i organisasjonen, samt til medlemmer) og via klubbadmin. Personvern: Tilgang til å sende SMS styres ut fra rolle i organisasjonen.


Systemet er FEIDE-tjeneste og kan testes GRATIS!

Transponder er markedets beste SMS - løsning for utdanningssektoren. SMS-løsninger for små bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg