onsdag 4. juli 2018

Georg jensen interiør

Lekre, sjarmerende og tidløse smykker fra Georg Jensen. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet.


Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss i Interiør -Galleriet - Briskebyveien Riddervolds plass - bak Slottet - for å oppleve bl. Se vårt utvalg av interiør til stue og kjøkken. Pene boller, skåler og fat, duker mm.


NORS kjøkkenpakke består av to kluter og et håndkle. Forskjønn kjøkkenet med tidløst design og gjennomtestet funksjonalitet. Velkommen til vår nettbutikk med et stort utvalg av interiør og gaveartikler fra Georg Jensen.


Det eksklusive håndkleet i 1 egyptisk bomullsfrotté er av høyeste kvalitet, og gir velvære til kropp og sjel. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet og diverse pynt.

Om det skulle være en lysestake, skål eller noe annet fra Georg Jensen. Kjøp på nett og få rask. GEORG JENSEN DAMASK, Kolding, Denmark. Backe i Grensen er en eksklusiv minikjede med personlig service og et håndplukket utvalg fra de beste leverandørene, vi er spesialister på bryllupslister. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter!


Kongsbergs beste utvalg av interiør. Vår motivasjon og vår ambisjon er å tilby eksklusive,. Julestjernen er designet i en herlig skandinavisk stil som står fint med både tradisjonell og minimalistisk julepynt. Bli kjent med Møbel-Design.


Georg Jensens egen filosofi var å skape demokratisk design med både funksjonalitet og skjønnhet. Sett et elegant preg på årets jul med samleobjekter basert på de. Men også en lang rekke andre design har funnet veien til hjertene hos de mange som liker å omgi seg med estetikk, funksjonalitet og kvalitet.


Vi har også de flotte Season-lysestakene, og toppsterner i både gull og palladium. Vacker ljusstake i matt rostfritt stål från Georg Jensen. Settet består av en kule, et hjerte og en bjelle, sistnevnte gravert med årstall, og leveres med både røde og blå sløyfebånd.


Velg mellom karat gullbelagt messing eller palladiumbelagt messing. Inspirasjon til livets store og små anledninger Hos Tilbords finner du produkter som skaper fornyelse i hjemmet, ikke bare på bordet, men også i.

De rene og minimalistiske linjene gir lysestaken en flytende form som gir observatørens fantasi fritt spillerom. Pynt lysestaken med bånd i vakre farger til våren og høsten. Til jul kan du i stedet for eksempel pynte den med grønne grankvister.


Håndklær til bad og kjøkken, sengetøy og duker i flott kvalitet er noe av utvalget. En vertinnegave er en liten oppmerksomhet du kan ta med deg til vertskapet som har invitert til middag eller fest. Vis vertinnen eller verten at du setter pris på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg