mandag 30. juli 2018

Gardiner med knytebånd

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Her finner du flust av knytebåndslengder til hjemmet ditt. Knytingen gjør at gardinen føles luftig og lett.


Handle trygt på jotex.

Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Velg mellom å benytte hempene på baksiden som gir jevne og fine folder eller løpegangen. For tradisjonelt oppheng benyttes ringer og rynkebåndskroker som festes i rynkebåndet. Vi har det du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Klipp ut en mal i papir til knytebåndene. Nål fast malen på stoffet og klipp ut så mange knytebånd som du ønsker. Du nyter helt enkelt knytebåndet på gardinen rundt gardinstangen. Syr du gardinen din med knytebånd selv så pass på å tilstrekkelig med bånd slik at du enkelt kan knyte rundt gardinstangen.


Salgspris 99kr Spar 30kr Lekre sorte velour gardiner med knytebånd. Nydelig tung velvet glam gardin med knyteoppheng i fargen varm midnight blue. Knyteopphenget er en flott detalj og gardinen gir et lunt og eksklusivt preg.


Cellbes på Internett og på postordre! KNYTEBÅND : I dette soverommet med tekstil fra William Morris er gardinene sydd med bånd og knytt til ringene på gardinstangen. Tekstilet føres av INTAG.


En annen variant til ringer er knytebånd. Norges største utvalg av design for ditt hjem.

Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Et par ferdigsydde gardinlengder med knytebånd for oppheng. Nederkanten har en overlocksøm, slik at man enkelt kan falde opp gardinen eller bruke strykebånd for å få ønsket lengde. Størrelse: 120x2cm.


Knytebånd Knytebånd gir et litt uregelmessig inntrykk. Kordfløyel Kordfløyel eller korderoy er fløyel, altså vevd tekstil med loaktig overflate, som har langsgående, snorliknende striper. Hotellputevar i slitesterk bomull. Bomullen i putevaret er enzymvasket, noe som gir en litt røff og naturlig overflate. Lukkes med dekorative knytebånd.


To knytebånd for opprulling. Sydd kanal oppe og nede. Nettbutikk for liftgardiner hvor du kan få sydd gardiner nøyaktig etter mål, på centimeteren både på lengde og bredde. Finnes i fire bredder: 8 10 1og 1cm.


Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg. Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. Sengesett med jeanssøm rundt kanten. Bomullen i sengesettet er enzymvasket, noe som gir en litt røff og naturlig overflate. Dynetrekket har bunnåpning med trykknapper.


Putevaret lukkes med knytebånd. Kommer i en dekorativ tøypose - perfekt som gave til deg selv eller noen du er glad i! Lingardiner i lys beige med søte knytebånd og hvitt, mønstret trykk. Jeg har vært veldig glad i dem, men selger dem fordi fargen ikke passer i ny stue. Har til sammen lengder, altså fire par.


Selges samlet for 400kr, eller 50kr per lengde. De kan settes opp lett, og du kan holde dem åpne med de medfølgende knytebånd. Baksiden er laget av belagt polyester, som ikke bare fullstendig blokkerer innkommende lys, men som også holder rommet ditt varmt om vinteren og kjølig om sommeren.


De lagene holdes sammen perfekt med borrelås. Leveransen inkluderer stk gardiner og 2. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg