tirsdag 31. juli 2018

Hjemmekino rom

Et dedikert hjemmekinorom handler om å gi alle tilskuere en best mulig filmopplevelse. Da er det avgjørende at både høyttalere, lerret og sitteplasser er plassert nøyaktig i forhold til hverandre. Til denne jobben hadde vi alliert oss med Procella-konstruktør Anders Uggelberg, som har tegnet utallige offentlige og private kinoer. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er svært stolt av kinoen min, for med få unntak har jeg nemlig gjort alt selv.


Jeg har også gjort en del.

Hvor mye koster det å bygge et eget rom for hjemmekino ca 4. Vi river ned alt av vegger og tak i et rom som er tiltenkt hjemmekino med prosjekter, lerrert og inwall surround høytalere. Faktisk er de endringene som skjer i hjemmekino segmentet er bare utrolig, og det er nå også funnet høyttalere som kan bygges direkte inn i veggene i hjemmekino rom som også i taket uten behov for noen kabler eller ledninger hengende over hele gulvet. Er helt i start fasen nå så har noen grunnlegene spørsmål. Hjemmekino er en populær betegnelse på lyd- og bildefremvisningsanlegg til bruk i hjemmet, som består av avspillerutstyr, flerkanalsforsterker, flere høyttalere og TV eller prosjektør.


I noen tilfeller innredes et eget hjemmekinorom , som gjerne er tilpasset akustisk og lydisolert, i tillegg til at man demper alt lys utenfra. Endelig kan det se ut til at jeg kan få meg et dedikert hjemmekino rom , rommet i seg selv er ikke veldig stort 9.

Bildene er tatt av Aktomedia. Rommet er bygget etter rom i rom prinsippet med nye vegger og tak bygget inne i rommet uten kontakt med eksisterende. I HiFi Klubben finner du markedets beste utstyr til hi-fi, trådløs musikk, TV og hjemmekino. Topp kvalitet og års garanti. Det blir stadig mer populært å bygge sin egen hjemmekino.


Det er et bruksrom for hele familien, der barn og voksne og gode. Vi fører et bredt utvalg av produkter til hjemmekino. Alt fra mindre plassbesparerende og til og med usynlige løsninger som passer meget godt for eksempel i stuen, til meget kraftulle oppsett til dedikerte hjemmekinorom fra noen av de mest annerkjente produsentene i bransjen. Theater stoler er viktige elementer i en hjemmekino rom. Komfort og praktiske bør ta i fokus når du velger sitteplasser.


Recliners er et populært alternativ, og kan fungere godt i de fleste rom. Leather sitteplasser som gir ekstraordinær komfort og praktisk for en tørke ren overflate. Gulvet er betong med rød nålefilt.


Lurte på om vi skulle legge laminatgulv rett på nålefilten. Men laminat er kanskje ikke så bra i et hjemmekinorom ? Teppe vs laminat på gulvet er mest et spørsmål om akustikk.

Noen som kan noe om det? Med dagens kinopriser kan det kanskje friste å se filmen hjemme, men det kan lett bli en dyr affære. Sjekk hvor mye film du må se før en hjemmekino. HJEMME HOS: ARVE HUNSBEDT – En av fedrelandets mest gjennomførte hjemmekinoer. Bli med hjem til kinomaskinist Arve Hunsbedt fra Kvinesdal.


Med rom for varig opphold i boenhet menes stue, kjøkken, soverom og arbeidsrom. Hensikten med kravet om fri passasje på m til dør og vindu er å sikre at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg