fredag 13. juli 2018

Persienner til takvindu

Kjøp online og spar penger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen frakt eller tollkostnad! Nytt år og nye muligheter. Hos UNIG finner du persienner i bl.

Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! I metall, aluminium, tre eller bambus. Plisségardiner og rullegardiner demper det direkte sollyset, men slipper inn mykt dagslys.


Persienner til takvindu på bad. Begge typene finnes i mange fine farger og mønstre – du finner sikkert et design som passer perfekt til ditt interiør. Få effektiv solskjerming til takvinduene.

Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Lamellene glir tilbake til sin utgangsposisjon uten å sette merker. Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner , lameller, plisségardiner og rullegardiner.


VELUX- eller Fakro- takvindu. Dekosol solskjermingsprodukter finnes i flere former. Vi har persienner , lameller, plissé- og rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Tenk funksjon og behov!


Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Har du store vinduer eller smale vinduer? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Vi leverer skreddersydd innvendig solskjerming til ditt hjem.


Rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner og innvendige persienner. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg. Airomatic har en kompakt konstruksjon som gjør at den egner seg spesielt godt til små og mellomstore flater.


Se eksempler og bestill gratis befaring her!

Disse vinduene kommer med regnsensor og veggbryter. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Finn persienner til takvindu hvis du ser nå. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt.


Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger.


Med takvindu på badet får du inn dagslys uten å få innsyn. For å unngå å bli blendet av solen, bruker du justerbare persienner. FAKRO gardiner og persienner. Leveringstiden er ca.


Produseres etter ordre). Klassisk, elegant og slank design med enkle linjer. Les mer om produktet, se kolleksjon og galleriet her.


Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av måltilpasset solskjerming. Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv. Vi har avtale med Bring og Norlines - og sender over hele landet.


Vi har også solskjerming i ulike utførelser til vinduene: lystett rullegarin, persienner og plise` gardiner. Ser du etter solskjerming til vindu er det mange løsninger og stiler å velge blant hos Princess. Trukket opp fyller den minimalt av vinduet, og gir fritt utsyn. Plissé med aluminium på baksiden reflekterer solens varmestråler. Plissè kan tilpasses alle typer vinduer og passer blant annet godt i skråvindu.


Videre leveres modeller som kan trekkes nedenfra og opp, til takvindu eller med flere design i samme gardin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg