fredag 6. juli 2018

Søppelbøtte vipp

Vi har et bredt spekter av avfallscontainere til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering.


Vi har stort utvalg av søppelbøtter til gode priser. Kjøp enkelt med fri frakt! Stort utvalg av søppelbøtter hos AJ Produkter.

Se utvalget og kjøp på nett i dag! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din.


For mer informasjon, vennligst les våre. Vi er forhandler av danske VIPP. Metallarbeider Holger Nielsen lager en stødig pedalbøtte til sin kones frisørsalong.

I løpet av de neste årene blir denne et kjent ikon i danske salonger. Følg linken for å komme til riktig kategori: Se alle produkter fra VIPP. De er laget i et mykt, sterkt plastmateriale, med forsterket bunn, og konstruert for full utnyttelse av pedalbøttens volum. Bøtten er utstyrt med et lokk av rustfritt stål som har en dempemekanisme som får lokket til å lukke seg bløtt og lydløst. Hans kone drev en frisørsalong og etterlyste et avfallspann som var lett å bruke med opptatte hender.


Pedalspannet ble veldig populært hos profesjonelle brukere som frisører, tannleger og leger. Marie er utdannet frisør, og bestemmer seg for å åpne sin egen salong. Budsjettet er stramt så Marie spør ektemannen om hjelp til å innrede salongen me blant annet en praktisk søppelbøtte. Vipp rommer liter. Ny søppelbøtte til kjøkkenet eller badet?


Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Denne pedalbøtten er utstyrt med en utskiftbar innerbøtte, et lokk som sikrer lufttett lukking og en dempermekanisme som gir jevn lukking av lokket. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Den er ideell for bad og små rom. Les tester og omtaler før du kjøper.


VIPP er et tradisjonsrikt dansk merke, som har levert kvalitetsprodukter i mange tiår hovedsakelig til kjøkken og bad. Deres designfilosofi er en god verden med færre, men bedre produkter.

Pedalbøtten er utstyrt med en utskiftbar innerbøtte, et lokk som sikrer lufttett lukking og en dempermekanisme som gir jevn lukking av lokket. En gummiring på bunnen beskytter gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg