mandag 23. juli 2018

Lyse farger til stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Og flere går fra helt lyse interiør, til mørkere farger og innredning.


Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua.

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Farge og inspirasjon. Nedlasting til Archicad og Revit. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen.


Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Ikke tenk hvert rom hver for seg. Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år.


Ved å tenke gjennom farge og materialbrukens konsekvenser i hvert rom, samt i helheten, oppnår du en god flyt gjennom boligen.

Dette vil oppleves som en god atmosfære. Kjøp Lyse farger til stue på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Lyse farger til stue i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste. H vis du har en liten stue og ønsker å skape en romslig og luftig følelse, bør du male med lyse farger på vegger, gulv, tak og treverk.


For eksempel, hvis du velger hvitt, kan det være hyggelig å jobbe med forskjellig glansgrader for å skape effekt. Matte vegger passer fint til blanke lister. Vil du skape en stue inspirert av fargene fra blåfjell og den blå timen?


Denne fargen er lekker med et lyst teppe eller gulv som lysner hele rommet med den mørke blåfargen på veggen. Bruk lyse interiørartikler i sofa, på lampen eller et rustikt trebord. Mange lyse farger til tross – i hele stuen råder en lun atmosfære. Det blankmalte, lysegrå panelet står i spennende kontrast til de varme jordfargene som sees både ute og inne.


Kelimteppet på gulvet tilfører rommet noe stofflig. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Prøvemal fargen digitalt. Har du lyst til å se hvordan fargen gjør seg i stua di før du går til innkjøp av maling – uten å gripe penselen fatt? Nordsjö Visualizer er en app som gjør det mulig å teste ut ulike farger i hjemmet.

Lys i stua : Gode tips for lamper til stue Stua er et rom som brukes til så mangt – og gjerne flere ting samtidig. Da er det viktig å ha lamper som kan tilpasses det som foregår akkurat nå. Det første de fleste tar stilling til , er hvilken farge de ønsker.


Allerede her setter du utgangspunktet for hvilken malingstype du bør velge. Det er nemlig forskjell på hvilken maling som er best egnet til mørke og lyse farger , forteller eksperten. Hvordan du kan bruke din stue er ofte begrenset av hva slags lys du har tilgjengelig her.


Noen enkle tips for lys i stuen. Har du et stort rom er det fint å markere hjørner med f. Du kan gjerne holde deg til ett fargekart, ja du kan faktisk holde deg til én farge. Med én farge kan du skape en nydelig kontrast til interiøret ditt. Larsens råd er å velge deg en farge , for eksempel Soft-mint eller Minty Breeze. Lyse gulv har gjerne en herlig friskhet, mens mørkere gulv som valnøtt eller kirsebær gir en vakker eleganse til rommet.


Mange går for klassiske farger på gulvet som ask eller eik, men også her blir det viktig å huske på at den naturlige gulheten i eik kan ha stor påvirkningskraft på hvordan resten av fargene i rommet fremstår. Mulighetene og utvalget av belysning i stuen er mange og valget avhenger i stor grad av ditt behov. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg