tirsdag 17. juli 2018

Maling soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. Drøm deg bort i gode fargetips! Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance Xtramatt.


Se mer fra denne boligen her.

Den matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk. Her er shoppingtips som gir deg et fresht soverom , enten du liker det forfriskende og romantisk eller svalt og nordisk. Det blir ingen lysrefleksjoner som forstyrrer øyet eller skjønnhetssøvnen din. En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger.


Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn.


Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. I et rom som er mer utsatt for søl og slitasje, som kjøkken, gang og barnerom, er det viktig å velge robuste malinger, utviklet for å kunne tåle litt ekstra. Men det vil ikke si at det er lurt å velge dårlig kvalitet. Mens andre rom, som stue og soverom , ikke stiller like høye krav til slitestyrke.


Med matt maling på soverommet kan du senke skuldrene helt. Matt maling på soverommet - Soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer!

Mange vil ha det blått på soverommet. Sov godt med blått soveorm 29.

I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Du sparer både masse ti og platene er superenkle å montere. Veggplatene gir deg slette vegger på en rask og enkel måte – alt veggene trenger er et par strøk maling på soverommet. Så hvilke farger bør du velge?


På veggen er det glassfiberstrie. Jeg vil anbefale en matt maling til dette prosjektet. Designet er gjort av Karina L. Jo mattere malingen er, jo mindre synlig blir strukturene i underlaget, sier Martin Skogsta salgsleder for maling på Maxbo Stormarked Vækerø.


Ikke minst gjelder dette for soverommet ! Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av. Ved å være bevisst og velge gode farger. Valget falt dermed på Lady Pure Color fra Jotun, i fargen Oslo, med glansgrad matt. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken.


Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris. For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. I spesialprogrammet til serien som går på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom ! Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom.


På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til-veggtepper. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel. Du kan bruke vann til å fortynne disse typene maling - og til å rense penslene. Emulsjonsmalinger er en kombinasjon av oljebasert og vannbasert maling (oftest akryl-varianten). Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove.


Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Sjekk før du kjøper Hva som er i malingen skal fremgå av HMS-databladet og etiketten på malingsboksen.


Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. Farger til både interiør og eksteriør. Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre.


Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp. Skandinavisk og klassisk stil på soverommet. Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil i rommet hvor du tilbringer de fleste av døgnets timer.


Det monokrome soverommet til Janne Iversen er enkelt å gjenskape, så hvis du liker stilen, er det bare å løpe til fargehandelen og kjøpe noen spann med hvit og svart maling ! Finn riktig farge og maling her. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg