onsdag 11. juli 2018

Plissegardiner sandnes

Vi skreddersyr plisségardiner etter eksakte mål. Vi har konkurransedyktige priser og landsdekkende levering. Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Finn plissegardiner sandnes nå på Kensaq.


Sandnes Markise levere det meste innen innvendig og utvendig solskjerming.

Vi har blant annet følgende produkter: ScreenZIP, Lamellgardiner, Persienner, Rullegardiner, Markiser og Plissègardiner. Vi er godkjent mesterbedrift samt autorisert solskjermingstekniker. En enkel plissèduk har et enkelt lag med stoff hvor løftesnorene føres igjennom hull som er stanset ut i tekstilen. Kan også leveres med lystett.


Vi er en liten bedrift i Sandnes som driver med salg og montasje av solskjerming i hus, leiligheter, hytter og bedrifter. Vi har over års erfaring innen solskjerming, derfor kan vi levere deg et kvalitesprodukt du søker. Vi leverer profesjonell solskjerming til alle behov.


Vårt sortiment består blant annet av plissegardiner , lamellgardiner, terrassemarkiser og screens, samt dekorering av skilt, vindusflater og kjøretøy.

Vi bistår også gjerne med uforpliktende befaring og oppmåling – alt etter ditt behov. Kom innom vårt showroom for å se ett utvalg av persienner, lameller, plissé, rullegardiner, panelgardiner, markiser og screens. Det finnes en rekke ulike typer solskjerming, men de vanligste er lameller, persienner, plissegardiner og rullegardiner. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Solskjerming er en flott måte å skjerme for sollys eller innsyn. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet.


Velg blant over 1farger og tekstiler. Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima.


Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Er du usikker på hva som skal til for å få. Denne formen for solskjerming hjelper å lage en unik atmosfære på rommet ditt. Et spesielt system for justering ovenfra og nedenfra hjelper å stoppe plissegardinen i valgfritt sted på vinduet.


Det er du som bestemmer hvor mye lys du slipper inn.

Plissegardiner er en moderne, dekorativ og svært fuksjonell form for å dekke vinduer. I mer enn år har vi kun satset på dette området. Derfor kan vi garantere deg høy KVALITET!


Registrert Dato: Torsdag 19. ZIP Screens Nettbutikk - se pris og bestill på dine mål. Hent fra lager eller bestill med levering hjem. IKEA Forus, Grenseveien Sandnes. Restauranten åpner 09.


For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg