fredag 6. juli 2018

Gulvmaling fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Kjøp gulvmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Det kan føre til at resultatet blir langt fra pent.

Velg maling med omhu – særlig dersom det er gulvfliser som skal males. Vanntynnet oljemaling kan brukes på fliser i tørre rom og tørre soner på badet, men tåler ikke vannsøl som blir liggende litt. Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett,.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig?


Slik maler du med epoxy. Bruk gjerne en sterk gulvmaling egnet til våtrom.

Hør i en byggvareforretning eller hos en fargehandel. Mal to-tre strøk til du får ønsket effekt. En god løsning kan være å legge nye fliser på gulvet, siden det er større slitasje på gulvet enn på veggene. Men det er også mulig å male gulvflisene hvis du ønsker det.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Uansett så er dette et alternativ som kan vare i mange år. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Til vegger kan du bruke en sterk gulvmaling , men til gulv som utsettes for mye vann, vil jeg anbefale en to-komponent epoksymaling, sier Røneid. Til enkelte spraymalinger anbefales først å påføre en grunning fra samme produktserie.


Gulvfliser kan også males med samme fremgangsmåte, men her er det viktig at dere benytter en gulvmaling (helst tilsatt herder) eller epoximaling på toppen for å få maksimal slitestyrke. Malingen er Svanemerket og derfor et egnet valg for deg som er opptatt av miljøet. Denne finnes i matt, halvblank og blank. Fliser kan males med trestjerners gulvmaling. Det eneste man trenger å gjøre på forhånd er å vaske grundig med trestjerners gulvrens.


Det gir bedre holdbarhet enn Supreme Finish på fliser ! Flott og rimelig fornyelse av fliser.

Jeg har forhørt meg hos flere malere og de sier det bør gå bra. Jeg har også fått mange tilbakemeldinger fra leserne mine som har gjort det med godt resultat. Det jeg dog har oppdaget er at malingen går i total oppløsning med kontakt med vann. Der sko har stått natten over så har malingen smuldret opp og lagt seg nesten om glad-pack over flisen. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene.


Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Ifølge Franciska fungerer løsningen på alle fliser , også på baderomsgulvet. Det man må passe på før man begynner er at grunnlaget er godt, som at det ikke er fukt på badet.


Man må også sjekke at badet er i teknisk god stand og at ingen fliser er løse, sier Franciska. Fine fliser men med stygt mønster eller farge, kan du fint fikse på selv. Vask bort alle rester av fett, såpe, balsam, kalk et cetera.


Skrubb flisene godt med svamp, og bruk gjerne en børste på fugene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg