fredag 20. juli 2018

Markiser lillehammer

Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser. Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Norges største utvalg av markiser til gode priser. Bestill en gratis befaring idag!


Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder.

Kjells markiser er landsdekkende og størst i Norge på inn- og utvendig solskjerming. Vårt hovedkontor, fabrikk og showroom ligger i Hunndalen i Gjøvik. Her har vi samlet administrasjon, produksjon, eget regnskapsfirma og eget montasjeapparat. Velkommen innom for en hyggelig prat.


Behov for sol- eller vindskjerming? Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning. Lillehammer Vis kart. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt.


Vi har erfarne kundekonsulenter som gjerne kommer hjem til deg på besøk og gir deg et gratis og uforpliktende pristilbud.

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Se vårt store utvalg av produkter innen innvendig solskjerming og bestill gratis befaring. Dekorative design og mønstre, i mange forskjellige farger. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Etter en anbudsrunde er Scandic inntil videre valgt som sameiets leverandør av markiser. Som alternativ til markiser for leiligheter på bakkeplan i C, D og E-blokka kan det velges en permanent løsning med tak over uteplass.


Lengden på skilleveggen mellom leilighetenes uteplasser er makslengde for takets framstikk. Gratis og uten forpliktelse! Trenger du ny markise? Kolleksjon, markiseduk.


Vår markisedukkolleksjon består av 1duker! Her skulle det være noe for enhver smak. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg! Alt fra markiser , screens, pergola og persienner.


De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Varehuset har fullt sortiment, hentelager, selvbetjent delelager og stor gratis kundeparkering.

Du kan også nyte Biltema burger’n eller en matbit i vår Biltema Café. Vi tilbyr gratis befaring og gir deg et konkurransedyktig tilbud helt uten forpliktelser. Kontakt oss i dag for en avtale med en av våre dyktige salgskonsulenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg