mandag 9. juli 2018

Solskjerming vindusfilm

Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset.


Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Isolasjon, rett produkt bedrer U verdi. Energisparende, bedrer G verdi. Reduksjon av UV stråler. Film er for å redusere falming av interiør. Innsynshindring – enveisspeil.


Sikkerhetsfilm – vanskeliggjør innbruddsforsøk, eksplosjonssikring. Vi leverer alt fra vindusfilm og folie produkter til terrassemarkiser. Vi har lang erfaring fra både solskjerming og glassbransjen og bistår gjerne med å finne det riktige produktet for deg og ditt prosjekt.

Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming vinduer, og filmen gir svært god effekt mot sol (mange filmer har tilnærmet 1 UV blokkering), skarpt lys og varme (reflektive filmer har varmeavisning på inntil ). Consol er spesialister på profesjonell solskjerming , interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri. Bestill gratis befaring!


Solskjerming fra Foliebutikken. Med solskjermingsfilm fra Foliebutikken får du en moderne vindusfilm som holder høyeste standard. Er du usikker på montering så hjelper vi deg med det også. Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. Vår spesialitet er fasader og glasstak.


Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene. Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme. Finn solskjerming vindusfilm nå på Kensaq.


Utvendig monterte persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir laveste avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Persiennene kontrollerer også lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm.

Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser. Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Umbra Produkter AS produserer og leverer dører, vinduer, fasader, tak og rekkverk i glass og aluminium. Vi forhandler også alle typer solskjerming for innvendig og.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg