mandag 23. juli 2018

Terrassebeis burmateak

Terrassebeis burmateak

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Terrassebeis Trebitt 6burmateak 3l.


JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS 6BURMATEAK 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Inntil års vedlikeholdsintervall. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Enkel å påføre - kun ett strøk.


Terrassebeis burmateak

Les tester og omtaler før du kjøper. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat. Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Velg et annet land for dine dokumenter. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.


Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Her kan du lese hvor snart du bør og kan beise din nye terrasse, og hvor ofte bør du friske opp den gamle?


Jotun Trebitt terrassebeis 6burmateak liter. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling.


Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Vanntynnet oljebeis i en flott brun, gyllen farge som får treet til å minne om tropisk tre.


Lyst på strøken terrasse? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Gir effektiv dybdebeskyttelse. Produktet er basert på silikonalky som har best UV-bestandighet av alle eksisterende alkydoljer, samt på kinesisk treolje, som har best gjennomtrengning og er mest motstandsdyktig mot vann av alle oljer.


EKSOTISK TREog I vårt fargekart0finner du tolv spesielt utvalgte. STRÅ treverket samtidig. Farger som forskjønner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg