tirsdag 6. november 2018

Benkeplater etter mål

Hos HTH Kjøkkener dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her! Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg.

Vi produserer benkeplater av høy kvalitet til kjøkken og bad. Trenger du hjelp til å frakte. Vi skreddersyr benkeplater - alt innen heltre og laminat. Lages etter kundens mål. Hos Kvik har vi et stort utvalg av benkeplater i forskjellige materialer, design og prisklasser.


Vi hjelper deg godt på vei når du skal velge benkeplaten som passer til dine og familiens behov. Vi tilpasser benkeplater etter mål , fagmessig med garanti for utført arbeid. På denne siden kan du se våre mange benkeplatetyper og få inspirasjon til å ta det riktige valget.

Vi har et mangeårig og godt samarbeid med fagfolk som gjerne kommer hjem til deg for å ta riktige mål. Innenfor 1km fra Oslo) Ta kontakt for. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år.


Du kan kappe av benkeplaten i ønsket lengde og dekke kantene med de inkluderte kantlistene. Les om vilkårene i garantiheftet. Granitop benkeplater i stein får kjøkken og bad til å skinne! Alle våre benkeplater blir skreddersydd til den enkelte kunde, og det tar maksimalt to uker fra vi mål hos deg til vi monterer den! Trebenkeplatene våre er ikke bare robuste, de er også bærekraftige.


Spesialtilpassede benkeplater , serie Spesialtilpassede benkeplater , serie. Vi kan levere de aller fleste benkeplater på 3-uker, og lager gjerne et tilbud på din benkeplate. Send oss dine mål eller tegning og du vil snart motta et tilbud.


Corinor er Nordens største Corian-produsent, og leverer skreddersydde innredningsløsninger og benkeplater til private og offentlige rom. Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i. I katalogen Fronter og tilbehør har vi samlet vårt standardsortiment, slik at du kan se hvilke benkeplater du kan velge mellom. Få hjelp til å velge den riktige benkeplaten. Du kan få oversikt over alle våre benkeplater og alle mulighetene i din lokale HTH-butikk.


Hvis du ønsker en benkeplate som er moderne, slitesterk og vedlikeholdsfritt, er våre benkeplater perfekt til dette formålet.

Enten du velger en benkeplate i granitt, kvarts, kompositt eller en keramisk overflate, leverer vi et produkt skreddersydd etter dine mål og ønsker. Ei solid bordplate bør finnes der det skal utføres godt arbeid. Vi tenker spesielt på kjøkkenbenken, men det kan også inkludere arbeidsbor spisebord eller egentlig et hvilket som helst annet bord. Uansett, hvis det er en benkeplate som er viktig for deg, er det også av betydning at du tenker gjennom dine behov og velger den. Vi leverer benkeplater til kjøkken, ba garderober etc på mål.


Platene kan leveres i heltre eller laminat. Populære til eksempelvis en eller begge sider av koketoppen. Hvis ikke de gamle benkeplatene dine er helt utslitte i for og bakkant kan du enkelt gi kjøkkenet ditt en real ansiktsløftning for en rimelig penge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg